Il asteptam pe Adrian sa lamureasca situatia.
Am ajuns acasa ... am mincat ... asa ca incerc sa lamuresc treaba - cu vreo 500 m in urma fata de locul in care am facut poza, pe o strada cu sens unic cu 2 benzi si semafor situatia se prezenta in felul urmator: pe banda 1 doua masini in fata mea (prima habar n-am ce si a doua un Fiat Punto) iar pe banda a doua in stinga Fiatului era Mercedesu' asta (nu mai tin minte ce indicau sagetile de pe carosabil ... da' sint aproape 100% convins ca de pe banda a doua nu se putea vira la dreapta) ... se face verde prima masina face deapta, Fiatu' incepe si el manevra si in momentul cind virase cam cu 45
o vad cum Mercedesu' fara sa semnalizeze vireaza si el la dreapta si vrea sa intre in fata Fiatului ... la dreapta se intra pe o strada cu 2 benzi pe sens dar banda a doua pe care eventual s-ar fi putut incadra Mercedesul era deja ocupata de masinile care veneau din fata noastra si virau la stinga. Fiatu' cedeaza si se opreste ... il lasa pe dobitocu' cu Mercedesu' sa intre ... trece si Fiatu' ... trec si eu ... si ajungem la intersectia din poza pe banda 1 unde eu urma sa virez dreapta (de pe banda asta se poate face dreapta sau se poate merge inainte). Fac poza ... se face verde intermitent la dreapta ... moment in care dobitocu' cu Mercedesu' tisneste inainte ... apoi frineaza brusc pt. ca era sa se loveasca de o masina care venise din stinga si inca nu degajase intersectia (e o intersectie idioata ... au verde si cei care merg inainte si cei care vireaza stinga ... si fiind foarte aglomerata cei care fac stinga nu apuca liber decit cind se face rosu si cei care merg inainte opresc).
- prima intersectie din povestire este
Str. Coriolan Brediceanu - Calea Circumvalatiunii iar a doua este
Calea Circumvalatiunii - Str. Gheorghe Lazar.