Ah...ca mi-am adus aminte cine m-a mai calcat pe bec in utlima perioada...de fapt au fost multi, dar asta mi s-a parut de-a dreptul nesimtit!
So...se da una bucata masina condusa de mine (cu bulina 2 ANI Suzuki Club, user @Anna - foarte important acest aspect) care merge spre intersectia Mihai Bravu cu Calea Vitan.
Am oprit frumos la semafor si am asteptat culoare verde ca sa ma pun in miscare. Directia de mers era Mall Vitan (deci trebuia sa fac stanga). Imediat cum a venit culoare verde a semaforului individul din spatele meu incepe sa claxoneze, bla, bla ...tipic, nu i-am dat atentie. Face cum face si trece pe langa mine, dar in intersectia deja se blocase...de..asta e o alta discutie. Ii ocolesc frumos pe to(n)ti si fac primul stanga
Nimic spectaculoas pana aici, nu? Rulez cu ~60km/h pe banda 2, linistit, cand la un moment dat trece glont pe banda 1, mai mai sa-mi ia oglinda, idiotu' care ma claxonase la semnafor. Se baga in fata mea si evident ca..ati ghicit: FRANEAZA.
E momentul in care ma enervez, vad rosu' in fata ochilor si il depasesc pe prima banda si ii arat cu eu am "cohones" si nu ma tem de el si ii dau 3 alternative: ori se urca pe bordura ce protejeaza linia de tramvai, ori intra in mine ori opreste...
Ce credeti ca face idiotu'? Cand vede ca la volan de fapt nu este o @Anna se panicheaza ....si mai mult de atat, la semaforul de la Mall Vitan face cale intoarsa, semna ca drumul lui nici macar nu era intr-acolo...ci doar vroia sa-i arate unei domnisoare pe nume @Anna cat de co&(s este el.
Ar fi multe de spus despre astfel de barbati la volan....