Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47678 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #240 : 03.Mar.2011, 03:28:50 p.m. »
Ah...ca mi-am adus aminte cine m-a mai calcat pe bec in utlima perioada...de fapt au fost multi, dar asta mi s-a parut de-a dreptul nesimtit!
So...se da una bucata masina condusa de mine (cu bulina 2 ANI Suzuki Club, user @Anna - foarte important acest aspect) care merge spre intersectia Mihai Bravu cu Calea Vitan.
Am oprit frumos la semafor si am asteptat culoare verde ca sa ma pun in miscare. Directia de mers era Mall Vitan (deci trebuia sa fac stanga). Imediat cum a venit culoare verde a semaforului individul din spatele meu incepe sa claxoneze, bla, bla ...tipic, nu i-am dat atentie. Face cum face si trece pe langa mine, dar in intersectia deja se blocase...de..asta e o alta discutie. Ii ocolesc frumos pe to(n)ti si fac primul stanga  B-)
Nimic spectaculoas pana aici, nu? Rulez cu ~60km/h pe banda 2, linistit, cand la un moment dat trece glont pe banda 1, mai mai sa-mi ia oglinda, idiotu' care ma claxonase la semnafor. Se baga in fata mea si evident ca..ati ghicit: FRANEAZA.
E momentul in care ma enervez, vad rosu' in fata ochilor si il depasesc pe prima banda si ii arat cu eu am "cohones" si nu ma tem de el si ii dau 3 alternative: ori se urca pe bordura ce protejeaza linia de tramvai, ori intra in mine ori opreste...
Ce credeti ca face idiotu'? Cand vede ca la volan de fapt nu este o @Anna se panicheaza ....si mai mult de atat, la semaforul de la Mall Vitan face cale intoarsa, semna ca drumul lui nici macar nu era intr-acolo...ci doar vroia sa-i arate unei domnisoare pe nume @Anna cat de co&(s este el.

Ar fi multe de spus despre astfel de barbati la volan.... >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #241 : 03.Mar.2011, 03:38:20 p.m. »
Cred că are contoare dom'ne și nu vrea pentru ca să se-nregistreze cu consum la buleftrică...
Duminica trecută am circulat în spatele unui bmw X5 pe o uliță din Botoșani, am trecut prin 2 sensuri giratorii și nu a semnalizat în niciunul intrarea ori măcar ieșirea. Nu sclipea nici CD-ul agățat de oglinda retrovizoare să pricepem și noi intenția arianului... :-?
Pe de altă parte s-a încetățenit moda staționării voluntare în locul cel mai potrivit pentru a "gâtui" traficul, deși la distanța de 2 lungimi de mașină  se poate parca lejer lângă bordură. Se întâmplă pe aleile înguste dintre blocurile din Iași (sunt convins că în tot arealul unde se ascultă manele se procedează la fel), de regulă în pantă/rampă, iar la volan sunt falnici purtători de acnee juvenilă. :baston:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #242 : 03.Mar.2011, 03:49:03 p.m. »
am trecut prin 2 sensuri giratorii și nu a semnalizat în niciunul intrarea ori măcar ieșirea.
Asta cu (ne)semnalizatu' in giratorii am vazut-o si la francezi ... majoritatea erau afectati de criza si mai faceau economie la curent  >:) >:) >:)

PS - e drept ca erau masini mult mai modeste decit respectivul X5  :-))
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sfichiu

« Răspuns #243 : 03.Mar.2011, 05:09:27 p.m. »
.....eu in timpul liber o mai fac si pe instructorul auto,am vreo 16 ani in spate de cand ma tot invartesc tot orasu ca am ajuns sa cunosc fiecare gropita si cu ochii inchisi.Referitor la evenimente in trafic pot sa pomenesc o duzina,am avut de toate felurile insa cel mai mult ma deranjeaza atunci cand la semafor daca nu plec in secunda unu-sau chiar pe galben-cand se face verde ,se gasesc destui grabiti care si dau claxoane de parca nu vad inscriptia "SCOALA"!.graba asta a unora care nu pricep ca nu poti pleca ghiulea la verde ma scoate din pepeni! (:| ..dar ce sa-i faci ?strangi din bu.. si mergi mai departe! :(
  • VITARA S ,Matiz

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #244 : 03.Mar.2011, 07:52:53 p.m. »
..dar ce sa-i faci ?strangi din bu.. si mergi mai departe! :(
Aprovizionezi frigiderele lor, eventual pe cele ale ascendeților - măcar atât ! :happy:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #245 : 03.Mar.2011, 09:39:08 p.m. »
.....eu in timpul liber o mai fac si pe instructorul auto
Cu ce masina ... cu SX4  :-/

Offline sfichiu

« Răspuns #246 : 04.Mar.2011, 05:16:27 a.m. »
Matiz  :)
  • VITARA S ,Matiz

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #247 : 04.Mar.2011, 09:03:51 a.m. »
am vazut ieri una bucata wayoflife destul de derutat :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #248 : 04.Mar.2011, 09:16:42 a.m. »
Si ce a facut de te-a enervat in trafic ?

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #249 : 04.Mar.2011, 09:17:33 a.m. »
Si te-a enervat? Sau ai gresit topicu? =))
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI