Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47694 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mammut

Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #200 : 07.Ian.2011, 11:25:48 a.m. »
De dimineata, frig rau, imi gasesc masina, in parcarea platita, dublata de un mertz scump  :baston:
Nu avea nici un nr de tel in geam, nimic, lasata pur si simplu. Reusesc cu greu sa intru in masina si stateam ca prostu'
Am dat 2-3 claxoane timid, vecinii mei nu au nici o vina. Apare un vecin si imi recomanda sa sun la Politie, dar nu-mi place sa fac scandal.
Mai stau cateva minute, mai dau 2-3 claxoane, nimic, nimic, dupa vreo 25-30 de min. apar doi chinezi. Se uita unu la mine, da din umeri, se chinuie sa intre si el in masina, imi da cu usa peste masina, eu incep sa-i ....  :popa:  .... si ei pleaca.
Asa mi-am inceput dimineata  :-((
Data viitoare cred ca o sa renunt la bun simt si voi apela si la politie. si la cei 1.9m pe care ii am  >:)
O dimineata frumoasa tuturor.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #201 : 09.Ian.2011, 06:18:31 p.m. »
Pana cu ceva timp in urma in diverse situatii, intamplatoare, in care ajungeam in trafic, vis-a-vis de marlanii de la volan, ma mai enervam de cata nesimtire sunt acestia capabili. Acum insa am schimbat procedeul si vad ca da, intr-un fel, roade - adica nu ma mai enervez incerc sa fac invers.
 Spre exemplu, in doua situatii oarecum asemanatoare, pe o alee sau o straduta ingusta (cu masini parcate pe ambele sensuri) vin acestia "tare" sa apuce primii sa ajunga pana in botul masinii mele. Adica sa dau inapoi pana la un posibil loc de manevra in lateral sa treaca el (fiind mult mai "destept"). Doar ca acum e momentul potrivit in a o face eu pe "prostul" : incerc sa-i arat ca am toata bunavointa in a da cu spatele, dar nu ma descurc bine, asa ca incet, incet, privesc in oglinzile retrovizoare, misc masina usor spre stanga, apoi spre dreapta, incet drept, apoi iar gresit stanga-dreapta pana cand "marlanul" incepe sa-si muste degetele de nervi ca nu are ce face. Asteapta si tot asteapta - aici e momentul in care deja regreta ca s-a bagat mai mult decat era firesc si civilizat in asemenea stradute. Incerc sa par concentrat, ii arat ca fac tot posibilul sa-l las sa treaca doar ca trebuie sa aiba rabdare, multa rabdare, nu sunt un "as" al volanului ca el.

Sper sa va fie de folos cele relatate, in eventuale intalniri cu mitocani.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline adrian_r5

« Răspuns #202 : 09.Ian.2011, 06:43:25 p.m. »

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

« Răspuns #203 : 10.Ian.2011, 10:01:03 a.m. »

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #204 : 10.Ian.2011, 01:58:23 p.m. »
Adrian, esti malitios, din poza "reiese" ca nu are voie sa depaseasca un turism  >:)

Offline adrian_r5

« Răspuns #205 : 10.Ian.2011, 01:59:27 p.m. »

Offline bogdanb

« Răspuns #206 : 10.Ian.2011, 02:27:20 p.m. »
Pentru ca asa zice semnul de pe marginea drumului  ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #207 : 10.Ian.2011, 02:31:18 p.m. »
Dat draqu semnu' ala ... daca spune ca adrian_r5 este malitios  >:) >:) >:)

Offline adrian_r5

« Răspuns #208 : 11.Ian.2011, 12:17:07 a.m. »
Eu inca astept sa aflu de ce adrian_r5 este malitios  :(

L.e. ... sau mai bine ma culc ... ca e cam tirziu  :(
« Ultima Modificare: 11.Ian.2011, 12:34:26 a.m. de adrian_r5 »

Offline bogdanb

« Răspuns #209 : 11.Ian.2011, 12:57:31 a.m. »
Sa iti explic altfel, poate de data asta intelegi:
@gigelm5m3: Adrian, esti malitios, din poza "reiese" ca nu are voie sa depaseasca un turism  >:)
@adrian_r5: De ce?
@bogdanb: Pentru ca asa zice semnul de pe marginea drumului
 (adica "de aia nu are voie sa depaseasca un turism") ; Totul e cum interpretezi intrebarea "de ce"...

Stiu ca ai fi inteles mai bine daca faceam un desen; dar mi-a fost mai la indemana sa scriu  >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)