Autor Subiect: Cine te-a mai enervat in trafic?  (Citit de 47688 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Cine te-a mai enervat in trafic?
« Răspuns #150 : 22.Ian.2010, 09:31:34 a.m. »
"Însă e prima oară când văd o mașină pe spațiul verde... "

well am lucrat si eu pe acolo acum ..hmmm .... 4-5 ani sa zic si vara erau masini parcate pe spatiul verde, in timpul ala am lucrat 2 saptamani de la 6:00 dimineata la ora aia gaseam parcare dar peste 8-9 adio deci ce vreau sa zic este ca daca acum 4-5 ani era asa imi dau seama ce e acum mai ales ca atunci erau 2 cladiri care culmea aveau si parcare subterana (pt sefi :P)

Offline bogdanb

« Răspuns #151 : 22.Ian.2010, 04:44:12 p.m. »
... care culmea aveau si parcare subterana (pt sefi :P)

Whizzy, chestia e simpla: care a fost acolo inainte sa fie cladirea gata are loc in parcarea subterana. Care nu, la buna vedere!
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #152 : 22.Ian.2010, 05:21:15 p.m. »
Scuze, @bogdanb, dar nu prea am înţeles exact ce ai vrut să spui...  :(

Eu lucrez acolo de 3 ani jumate şi, de când s-au terminat şantierele şi s-au reamenajat bordurile care delimitau spaţiile verzi, nu au mai fost încălcate.
Parcările subterane sunt bune, dar sunt f puţine comparativ cu maşinile care se înghesuie dimineaţa în coloană către clădirile de birouri. Mai ales că 99% din locurile din subteran sunt pentru maşinile de firmă, deci cei care vin cu maşinile personale au în fiecare dimineaţă câte o nouă provocare.
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline miocrl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #154 : 03.Feb.2010, 04:16:24 p.m. »
Am citit topicul, @miocrl, si cred ca ai facut bine. Cel mai destept cedeaza. Orgoliul si furia necenzurate duc la catastrofe. Individul care te-a agresat face parte din categoria guzganilor din trafic. Probabil ca, daca va continua asa, si-o va lua si el de la un "omolog" mai dotat decat el. Sus fruntea si zi-ne cum a fost la revizie ! La topicul dedicat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

« Răspuns #155 : 04.Feb.2010, 11:18:50 a.m. »
Probabil ca ieri a fost ziua idiotilor.
Deci, veneam dinspre Gradina botanica spre Academie. In dreptul intrarii in Palatul Cotroceni, unul cu o Laguna vine dinspre Facultatea de Medicina si se baga din scurt pe banda a doua, fara semnal, fara ca macar sa incetineasca, la vreo 30m in fata mea. Il vad, sesizez lipsa intentiei de a se asigura, incetinesc si trec pe prima banda, iar cand trec pe langa el ii dau un claxon.
Tot el cu gura mare, sa deschida geamul sa strige ca de ce il claxonez, ca el s-a bagat pe a doua, ca nu m-a deranjat, ca eu sunt pe prima...
Evident ca nu m-am certat cu el, doar i-am spus "ai dreptate, problema e ca nu te-ai asigurat si ca pe banda aia veneam eu" X-(
Nu a protestat cine stie ce, m-a enervat doar ca tot el a comentat...
« Ultima Modificare: 04.Feb.2010, 11:36:45 a.m. de cristyyy2003 »
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
« Răspuns #156 : 06.Feb.2010, 12:15:41 a.m. »
Azi premiul pentru cel mai idiot sofer i-l ofer unui smecher cu j mare, sofer de Opel Astra GTC si cu mari veleitati de racer, care considera ca sa te asiguri e pentru fraieri. Mi-a taiat calea si cred ca au lipsit cam 3 centimetri sa ma infig in el, noroc ca am calcat frana si in plus noroc ca nu venea cineva din spate. Numarul era B 07 nu-mai-stiu-ce-ca-eram-prea-nervos-sa-retin.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #157 : 08.Feb.2010, 11:23:57 a.m. »
noroc ca am calcat frana
Noroc ca a si tinut frana (+abs-ul) pe zapada asta!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adrian_r5

« Răspuns #158 : 29.Iun.2010, 01:44:19 p.m. »

... daca dom' doctor parca si el masina cum trebuie in spatiul ramas liber avea loc si esicsul ... da' n-a fost sa fie  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #159 : 29.Iun.2010, 01:48:57 p.m. »
trebuia sa te cateri in asa hal incat sa nu mai poate intra pe la sofer :))) eera fun