Autor Subiect: IGO 2008 / Mio Map  (Citit de 46618 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Re: IGO 2008 / Mio Map
« Răspuns #80 : 27.Mai.2009, 04:38:59 p.m. »
ai folosit si programul miotransfer, poate asa o sa-ti vada pc-ul gps-ul la fel s-a intamplat si la mine odata...

Offline hugbear

« Răspuns #81 : 27.Mai.2009, 05:38:19 p.m. »
Cred ca am luat-o in freza cu un upgrade platit la MIO (11$)
Sper sa nu spun prostii, dar pentru MioMap 3.3 si anterioare nu se mai fac update-uri (si eu cand l-am luat aveam "un an update gratuit"). Verifica te rog sa nu fie update-uri pentru MioMap 2008 (care probabil nu merg pe 3.3...)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #82 : 27.Mai.2009, 07:32:04 p.m. »
ai folosit si programul miotransfer...
Am folosit ambele "transferuri" atit cel in engleza cit si cel in franceza. Pt ambele rezultatul a fost acelasi = NUL

Sper sa nu spun prostii, dar pentru MioMap 3.3 si anterioare nu se mai fac update-uri (si eu cand l-am luat aveam "un an update gratuit"). Verifica te rog sa nu fie update-uri pentru MioMap 2008 (care probabil nu merg pe 3.3...)
Nu spui prostii. Upgreadul este pt MioMap 2008. Se pare ca noul program, intii sterge softul vechi fara a face macar un backup si apoi face instalarea noului soft. Daca in acest timp apare o problema si instalarea se intrerupe, nu se mai poate stabili o conexiune intre GPS si PC. Daca as restabili legatura intre cele doua componente, poate ca mai am sanse de instalarea lui Mio Map 2008.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #83 : 27.Mai.2009, 09:37:30 p.m. »
Eu nu l-am testat (asta, 2008...) pentru ca il am preinstalat pe 3.3 si intre timp am dat de iGO, Garmin etc.

Daca as restabili legatura intre cele doua componente, poate ca mai am sanse de instalarea lui Mio Map 2008.
Daca tin minte bine (si daca ai cumparat jucarica noua, din magazin...), MioMap3 vine cu un CD pe care e un program de reinstalare a softului (in caz ca se intampla ceva cu el). Verifica si daca este incearca sa-l readuci prin metoda asta in starea initiala.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #84 : 28.Mai.2009, 05:55:11 p.m. »
Daca tin minte bine (si daca ai cumparat jucarica noua, din magazin...), MioMap3 vine cu un CD pe care e un program de reinstalare a softului (in caz ca se intampla ceva cu el).
DVDul original mi-a fost cerut inapoi de firma :-S asa ca .... nu mai pot recupera softul initial.[/quote]
Am reusit sa restabilesc conexiunea intre PC si GPS dar acum a aparut o noua problema. La actualizarea firmwareului ma anunta ca acesta esueaza inca de la bun inceput.
Hmmmmm, numai belele cu MioMapul asta.
« Ultima Modificare: 28.Mai.2009, 05:57:15 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #85 : 17.Iun.2009, 10:11:01 p.m. »
Pentu cei care se intreaba "ce tot ridica asta in slavi MioPocket-ul ala???", iata unul din motive:

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #86 : 17.Iun.2009, 10:23:32 p.m. »
Mio Poket e bun, dar nu-mi place la el faptul ca iti umple desktop-ul de icoane inutile. Tomtom, Navigon, Destinator, etc. care nu sunt de obicei functionale. E drept ca cele mai multe pot fi facute functionale, iar icoanele pot fi sterse, dar asta necesita ceva bataie de cap.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline hugbear

« Răspuns #87 : 17.Iun.2009, 11:38:17 p.m. »
Pai ce alt unlock as putea folosi care sa-mi puna pe o singura pagina MioMap, iGO8, iGO Amigo, Garmin si OziCE (adica alea de le folosesc io...)?

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #88 : 18.Iun.2009, 12:56:24 a.m. »
Nu-mi mai amintesc exact, dar am folosit acum cateva luni un alt unlock care iti oferea accesul la desktop si-ti puteai pune tu ce icoane vrei. Eu am preferat asta si pentru ca tipul pentru care am deblocat mio era un "incepator", asa ca i-am pus doar Igo 8 si Tomtom. Oricum l-am gasit pe un forum dedicat parca versiunii americane a mio.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #89 : 19.Iun.2009, 04:01:15 p.m. »
Legat de update nu e chiar asa cum spuit tu "hugbear". Eu am rulat pe un ASUS A632 toate versiunile aplicatiilor de navigatie iGO si Miomap, ceea ce pe un pna Mio 268 nu s-a putut. La Miomap v3 a sucombat. Deci cu alte cuvinte daca era al meu o mai puneam de vreo cateva milioane pentru a avea un dispozitiv care putea rula ultimile harti :D, deoarece nu accepta formatul FBL. Am incercat sa instalez miomap V3 ca la carte, dar nu s-a putut, cat despre update Win CE nici vorba. Asa ca raman in continuare sa ma joc cu hartile pe PDA-ul meu (traiasca torentele!!!).

Dispozitive interesante de la Mio sunt P360 si P560. Eu prefer mai mult P560 deoarece e mai "dotat" :D, are bluetooth, Wireless si 2G ROM. Am achizitionat recent pentru cineva un P360 si e ok. Intentionez in viitorul apropiat sa-l schimb si eu pe al meu cu un P560.

Pentru cei cu telefoane cu Symbian, recomand cu caldura Garmin MobileXT 5.
« Ultima Modificare: 19.Iun.2009, 04:08:54 p.m. de hodoroncktronck »
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004