Autor Subiect: IGO 2008 / Mio Map  (Citit de 46616 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: IGO 2008 / Mio Map
« Răspuns #70 : 25.Mai.2009, 07:55:54 p.m. »
a aparut "Romania_2009.02_090403.fbl"  :good:
C 250 al meu nu vrea sa citeasca harta asta #:-S. In plus, cind dau la lista HARTI, in fata fisierului cu harta RO, imi apare o piatra funerara cu inscripta "R.I.P."
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #71 : 25.Mai.2009, 08:07:47 p.m. »
Daca ai MioMap e foarte posibil sa nu mearga. R.I.P. apare cel mai probabil datorita faptului ca ti-a expitar harta (cred...). Iti sugerez cu tarie sa incerci un unlock de WinCE si sa-ti in stalezi iGO! Unlock-uri se gasesc de mai multe neamuri, de la cele mai simplute pana la cele mai complexe, care vin si cu un numar impresionant de utilitare. MioPocket e unul din cele din urma, si are avantajele de a fi 100% free si foarte usor de instalat. Downloadeaza-l, dezarhiveaza-l, citeste "readme.txt" si daca te incurci pe undeva ma gasesti pe-aici ;) .
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #72 : 26.Mai.2009, 02:49:29 p.m. »
...ti-a expitar harta (cred...).
La deschidere MioMap chiar imi si spune ca am harta expirata si din cauza asta am "plecat" pe HARTI. Am repus harta veche si merge. voi face si un "un-look" :).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #73 : 26.Mai.2009, 05:34:19 p.m. »
Uite tocmai de asta nu mi-am luat eu PNA, pentru ca e prea multa bataie de cap cu incarcarea hartilor si a diferitor aplicatii de navigare. Pe un PDA poti instala aplicatii la fel ca si pe PC si schimbi hartile ca pe sosete. :good:
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #74 : 26.Mai.2009, 06:25:58 p.m. »
Dificultatea instalarii hartilor tine de soft nu de PNA sau PDA. PDA au avantajul ca i se pot adauga mai usor noi soft-uri si uneori au mai multe componente hardware (camera foto, GSM). PNA-urile, in schimb sunt dedicate navigatiei si atunci au mai putine probleme de hardware si de conflicte intre diferite soft-uri.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #75 : 26.Mai.2009, 09:59:41 p.m. »
Am incercat sa instalez pe GPS-ul meu harta Romaniei 2009.fbl si-mi da error 38.
Go Terios!!!:)

Offline hugbear

« Răspuns #76 : 26.Mai.2009, 11:16:38 p.m. »
Uite tocmai de asta nu mi-am luat eu PNA, pentru ca e prea multa bataie de cap cu incarcarea hartilor si a diferitor aplicatii de navigare. Pe un PDA poti instala aplicatii la fel ca si pe PC si schimbi hartile ca pe sosete. :good:
Diferenta de dificultate este insignifianta. Cine se pricepe sa instaleze un soft pe PDA, reuseste cu siguranta si pe un PNA. Cine "suna un prieten" pentru un PNA, aproape sigur ar face varza si un PDA. Cred ca numarul celor care se pricep la o categorie si nu si la cealalta este infim si in continua scadere. In plus, PNA-urile au de obicei ecranul mai mare (deci spor de lizibilitate) si o receptie a satelitilor superioara (datorita amplasarii "dedicate" a antenei).
Initial am vrut un 3-in-1 (telefon, PDA si GPS), dar am ajuns la concluzia ca telefonul trebuie sa fie telefon si GPS-ul GPS, asa ca am luat un PNA cu ecran de mare (4.3" ca 7" nu-mi incapea in buzunar :) ). Ulterior am descoperit cu placuta surprindere ca MioPocket mi-a treansformat PNA-ul intr-un mic PDA... Ramane problema alegerii aparatului, si aici o sa va spun cum am ales eu: am studiat forumurile dedicate si l-am ales pe cel mai "discutat" (if you catch my drift...)!

Am incercat sa instalez pe GPS-ul meu harta Romaniei 2009.fbl si-mi da error 38.
Nu retin daca ai specificat sau nu, dar presupun ca ai MioMap si atunci NU merge. Daca ai iGO (8.3.x sau 8.4.x, nu stiu daca merge pe versiuni anterioare), probabil ai o eroare la download.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #77 : 26.Mai.2009, 11:20:29 p.m. »
Total de acord cu cele spuse de tine referitor la PNA....

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #78 : 27.Mai.2009, 12:51:52 a.m. »
Ms.M-am linistit.
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #79 : 27.Mai.2009, 02:42:54 p.m. »
Cred ca am luat-o in freza cu un upgrade platit la MIO (11$)  :(.  Am primit ieri din Cehia un DVD cu noul soft pt upgrade, l-am instalat conform manualului in calculator, am cuplat apoi GPSul pt transfer date (soft) si ................. nu mai pot face legatura (conexiunea) intre GPS si PC. Practic USBul functioneaza dar calculatorul nu mai recunoaste unitatea de GPS.
  • Suzuki SX4