Autor Subiect: IGO 2008 / Mio Map  (Citit de 46602 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
Re: IGO 2008 / Mio Map
« Răspuns #90 : 19.Iun.2009, 04:09:10 p.m. »
Vezi ca deobicei, pe torrente nu gasesti chiar totul "fresh" cel mai bine e sa cauti periodic pe forumurile dedicate : ppcwarez, gpsunderground, gpspassion. In ceea ce priveste Garmin, eu l-am facut sa mearga pe PNA-ul meu dar am renuntat la el pentru ca... sunetul era la un nivel prea scazut si interfata mi s-a parut primitiva si total neintuitiva. Dar din cate am vazut are cele mai bune harti mai ales pentru zone care nu prea sunt acoperite de nimeni, cum ar fi ulite pe la tara.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline hugbear

« Răspuns #91 : 19.Iun.2009, 07:09:05 p.m. »
Legat de update nu e chiar asa cum spuit tu "hugbear".
Nu reusesc sa-mi dau seama la care din post-urile mele faci referinta.  :-/

Eu am rulat pe un ASUS A632 toate versiunile aplicatiilor de navigatie iGO si Miomap, ceea ce pe un pna Mio 268 nu s-a putut. La Miomap v3 a sucombat........Pentru cei cu telefoane cu Symbian, recomand cu caldura Garmin MobileXT 5.
Eu am instalate in momentul asta pe GPS (cu WinCE 5.0) toate aplicatiile de care pomeneam mai sus (MioMap3.3, iGO8.3, iGO Amigo, Garmin Mobile XT 5 si OziCE). Nu stiu cum ai incercat tu sa le instalezi pe Asus, sau daca MERG instalate pe el, dar problemele se pot evita alegand din start o scula "customizabila"  ;) , in urma documentarii pe site-urile de care pomenea vadiro.

Dispozitive interesante de la Mio sunt P360 si P560. Eu prefer mai mult P560 deoarece e mai "dotat" :D, are bluetooth, Wireless si 2G ROM.
Si MioDigiWalker C720b al meu are BlueTooth si 2G ROM. Nu are wireless, dar diferenta intre dimensiunea ecranelor compenseaza "lipsa" din belsug!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #92 : 20.Iun.2009, 10:12:43 a.m. »
Mai degraba Sygic pentru mobile. Softul de la Garmin e enervant rau...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #93 : 20.Iun.2009, 02:01:02 p.m. »
Am si eu o problema, si ma gandesc ca poate gasesc ajutor la voi : am un Eten X600 pe care am pus ieri iGO.8.3.2.91972 cu ultima harta (Romania_2009.02_090403.fbl). Toate bune si frumoase pana aici, dar dupa ce pun POI-urile pe card nu mi le afiseaza. SpeedCam-urile le arata pe harta. Are cineva idee de ce nu-mi arata nici un POI in meniul respectiv ? O fi cumva din cauza ca am cca 90 fisiere .kml (atatea erau pe PDIRomania.ro) in folder-ul respectiv ?

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #94 : 20.Iun.2009, 02:05:10 p.m. »
Daca nu iti arata poi-urile pe harta, dar ti le arata in meniu cand dai sa le cauti, e o setare din igo. Daca nu apar nici in meniul de cautare...atunci nu stiu...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Racky

• Sr. Member
« Răspuns #95 : 20.Iun.2009, 02:06:52 p.m. »
Nu apar nici in meniu, nici pe harta...

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #96 : 20.Iun.2009, 06:46:27 p.m. »
Deci, daca am inteles corect, tu ai luat de pe un site circa 90 de fisiere .kml care sa fie pe postul de POI pentru Romania. Din cate stiu eu trebuie sa fie un fisier pentru o tara sau pentru un tip de POI, de exemplu benzinarii. Din cate am vazut eu multe site-uri care iti ofera informatii de genul asta pentru mai multe formate (igo, tomtom, garmin) de multe ori au probleme cu conversia formatelor. Dar filele POI "standard" nu ti-au fost suficiente de ai ales astea?
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline upgrade

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #97 : 20.Iun.2009, 07:48:17 p.m. »
Daca le-ai copiat in folderul  \iGO8\CONTENT\USERDATA\POI, trebuie sa ti le vada la find/pois near..., nu in manage/pois.
In caz ca nu ti le vede, incearca sa schimbi versiunea de IGO, sa pui un alt build.
SX4 1.6 GS 4WD Galactic Gray

Offline Racky

• Sr. Member
« Răspuns #98 : 20.Iun.2009, 09:47:09 p.m. »
Multumesc tuturor de sfaturi. Dupa ce am schimbat vreo 3-4 versiuni de IGO8, am apelat la ajutorul lu' SGD, care e un mic geniu  :D . Multumiri "splash man" :D.

Treaba era ca eu nu aveam POI-urile care trebuie, cu toate ca le-am luat de pe un site de la categoria IGO8. POI-urile trebuiau sa fie toate intr-un singur fisier ( .POI), iar eu aveam cca. 90 de fisiere ( .kml).
« Ultima Modificare: 20.Iun.2009, 09:49:38 p.m. de Racky »

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #99 : 20.Iun.2009, 10:12:53 p.m. »
Merci, merci de complimente! Daca vede razaku' replica ta, ma ia la suturi, ca i-am promis ca il ajut si pe el cu PNA-ul..  :D

Si nu l-am uitat!! Ok, razak;)