0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Fiindca se apropie concediul si eu aveam pe navigatie harti din 2009 Igo 8 Nantec , azi am mers la niste baieti si au instalat harti Navtec Q2-2011 pentru Igo 8 . Ati folosit asa ceva ? Sunt bune de ceva ? Va intreb pentru ca pe forumul GPS am observat ca se vorbeste deja de Q4 -2011 pentru Igo 8 , adica cele mai noi actualizari pe 2012 pina de prin martie .
Eu folosesc pe Android - destul de rar, ce-i drept - hartile Navteq Q4 2011 (17.02.2012) si sunt multumit, cel putin in Bucuresti. In afara capitalei, m-a dus fara probleme in zona Slanic Prahova - Valenii de munte.
-Din pacate Androidul meu GINGERBREAD 2.3.4 care are instalat IGO My Way 8.4.2.139242 din aprilie 2010, nu vede hartile din NAVTEQ Q4 2011 Maps care teoretic erau mai noi tot la TopMap EEU Q3 2011 Maps trebuie sa apelez, o sugestie ceva?
- Da, ce sa zic eu am schimbat doar cateva harti de proba si nu mai vedea tarile respective, zici sa le schimb pe toate... cand o sa am timp o sa fac si treaba asta dar...- Lucica vad ca folosesti aceleasi harti ca si mine, ai incercat sa le pui pe cele mai noi? o sa ma gandesc si la Navigon.
Eu pe telefon folosesc numai Navigon :-)Ai reusit sa-l instalezi pe Androidu' tau?