Autor Subiect: IGO 2008 / Mio Map  (Citit de 46596 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: IGO 2008 / Mio Map
« Răspuns #150 : 20.Apr.2012, 04:30:10 p.m. »
Nu este nici o mirare referitor la hartile GPS . Eu de exemplu am Igo8 cu ceva harti Nav., de prin noiembrie 2010 actualizarea si nu vede navigatia nici mareata autostrada de la Cluj - Cimpia Turzii . Apare asa ca si cum ai merge pe un cimp . =)) Prin orase nici nu poate fii vorba de orientare dupa indicatoare a navigatiei . Pai cei de la primarie le schimba ca pe sosete . Este o aiureala totala . Intr-un final daca ai noroc te scoate navigatia afara din orasul pe care vrei sa-l parcurgi . Daca are rocada este mai indicat sa o iei pe acolo decit sa te incurci aiurea . Ca sa nu mai vorbesc ca te apuca plinsul cind prea fericita Ioana iti indica mereu sa o iei la stinga si pe acolo nu este sosea sau sa o iei la dreapta si sageata traseului de pe ecran iti arata invers . Este o timpenie care este folositoare cind si cind dar , nu intotdeauna .
« Ultima Modificare: 20.Apr.2012, 04:35:29 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline hugbear

« Răspuns #151 : 21.Apr.2012, 12:37:37 a.m. »
Cand mergi in magazin si esti Atehnic si te iei dupa gura vanzatorului cu 3 clase, da, poti cumpara o prostie cu 1200 ron. Omul a zis ca vrea GPS, nu PDA cu GPS. Ca vrea ecran mare si soft in romana. I s-a dat c720.
Absolut corect, a primit ce a cerut. Sa zica mersi ca nu i-a recomandat veo chinezarie!

Daca Romania nu era "paradisul" "spargatorilor" de soft, nu puteai instala NIMIC pe aparat. Nu am zis ca nu se poate, am zis mai sus ca se poate cu modificari in system.ini.
Tu ai idee cat de cat despre aparatele din generatia lui C720? Nu numai ca NU ofereau nici unul din ele update-uri gratuite dar erau infinit mai dificil si mai riscant de deblocat. Nu confunda cu generatia actuala pe care marketingul le-a fortat sa simuleze o bruma de customizare.

Este un GPS jenant, cu nimic mai bun decat telefonul meu care are si GPS. Semnalul il ia in 30sec-1minut, cum te-ai bagat in pasaj a disparut semnalul si pana isi revine te zapaceste de cap cu "recalculare traseu".
Ma abtin sa comentez.

c720b - nu am vazut, dar m-am lamurit cu MIO. Sa isi ia cine vrea sa aiba bataie de cap.
Asa ne place noua sa comentam orice (fotbal, femei, GPS-uri) chiar daca "nu am vazut"...

WinCE 6 sau chiar 7 ofera mai multe posibilitati pe parte de PDA, nu doar cu cateva comenzi cum e cel LITE instalat pe PNA.
WinCE 7 NU EXISTA; WinCE "LITE" NU EXISTA; pe PDA nu e instalat WinCE ci Windows Mobile.

In mod evident fiecare are dreptul atat la opinie personala cat si la exprimara acesteia dar ma surprinde vehementa cu care sustii lucruri la care este evident ca nu te pricepi. Putina rezerva nu strica. Si nu mai critica lucrurile pe care nu le cunosti decat superficial.
« Ultima Modificare: 21.Apr.2012, 12:39:45 a.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bisti

Re: Re: IGO 2008 / Mio Map
« Răspuns #152 : 21.Apr.2012, 02:48:35 p.m. »
Ma dau batut. Ia-ti tu Mio si lasa-ma pe mine asa dezinformat cu privire la sistemele GPS.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #153 : 21.Apr.2012, 09:33:00 p.m. »
Nu-i chiar asa... Este chestie de optiune :-) Dezbatarea asta e chiar constructiva pentru cineva care e in pozitia de a cumpara in momentul asta un GPS.
Ca chestie eu tot pe iGO merg :-)

P.S. Pe telefon folosesc Navigon.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #154 : 21.Apr.2012, 09:42:17 p.m. »
Pentru ce am eu nevoie raman pe Garmin, deocamdata cu hartile din 2009 pentru Europa si din 2010 pentru Romania   :)

Offline danker

« Răspuns #155 : 06.Mai.2012, 05:15:51 p.m. »
Cer si io un sfat, poate au fost verificate de voi, eu care harta din cele 2 sa o folosesc?

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #156 : 06.Mai.2012, 05:32:58 p.m. »
Io o folosesc cu succes pe prima :)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #157 : 06.Mai.2012, 05:35:24 p.m. »
- Este varianta mai noua ( are ~ 12 megi ), insa varianta a doua, este un pic mai veche dar mult mai mare (~17 megi ). de aici si dilema mea...?
« Ultima Modificare: 06.Mai.2012, 05:39:23 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline bisti

« Răspuns #158 : 06.Mai.2012, 07:33:50 p.m. »
N-ai invatat ca marimea nu conteaza ? :D

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #159 : 06.Mai.2012, 09:45:53 p.m. »
Cer si io un sfat, poate au fost verificate de voi, eu care harta din cele 2 sa o folosesc?

Eu pe Android folosesc Q4...GPS-ul a facut la un moment dat :Bzzzzzz...si liniste  :D
Go Terios!!!:)