Autor Subiect: IGO 2008 / Mio Map  (Citit de 46601 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online bisti

Re: IGO 2008 / Mio Map
« Răspuns #140 : 18.Apr.2012, 09:23:12 p.m. »
Pe gpszone de unde am linkul scrie ca sunt si harti aparute in martie 2012, nu neaparat cele de la NAVTEQ.

Offline hugbear

« Răspuns #141 : 20.Apr.2012, 12:35:41 a.m. »
Nu e posibil sa dai 1200 ron (atat a costat cand a fost cumparat de amicul meu) pe un PNA care iti ingradeste TOTAL accesul la alte resurse decat cele limitate care le ofera.
Ba e posibil, altfel n-ar fi dat... Raspunde-mi te rog la o intrebare: DE CE a dat banii astia daca stia ca-i un "jaf"? Amicul tau cunoaste diferenta dintre un PNA si un PDA?

Nu poti sa pui harti noi decat daca le au ei pe site, nu poti sa folosesti alte programe decat ce iti ofera ei
Ba poti. Inclusiv Garmin, Excel si alte dracovenii. Da' trebuie sa vrei. Si sa te informezi...

Este un GPS cu harti expirate si cu camera foto si atat!
Corectie: Este un PNA foarte bun cu un GPS excelent cu harti expirate (sau nu...) si cu camera foto (execrabila) si cu Bluetooth.

Orice PDA cumparat la 1200 ron umileste acest c720.
Depinde. Ai vazut vreun C720b cu MioPocket?

WinCE 5.0 de pe el e extrem de limitat, nu te lasa sa particularizezi nimic.
Si cam care WinCE ar fi mai putin limitat?

Asa cum am spus, daca esti multumit de un GPS cu harti expirate, mergi pe c720/c520/etc. Daca vrei sa faci update la harti, ai de sapat.
Scuza-ma, tu ai pe-acasa vreun Mio sau citezi doar din frustrarea amicului tau cel neinformat???
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Online bisti

« Răspuns #142 : 20.Apr.2012, 08:17:30 a.m. »
Cand mergi in magazin si esti Atehnic si te iei dupa gura vanzatorului cu 3 clase, da, poti cumpara o prostie cu 1200 ron. Omul a zis ca vrea GPS, nu PDA cu GPS. Ca vrea ecran mare si soft in romana. I s-a dat c720.

Daca Romania nu era "paradisul" "spargatorilor" de soft, nu puteai instala NIMIC pe aparat. Nu am zis ca nu se poate, am zis mai sus ca se poate cu modificari in system.ini.

Este un GPS jenant, cu nimic mai bun decat telefonul meu care are si GPS. Semnalul il ia in 30sec-1minut, cum te-ai bagat in pasaj a disparut semnalul si pana isi revine te zapaceste de cap cu "recalculare traseu".

c720b - nu am vazut, dar m-am lamurit cu MIO. Sa isi ia cine vrea sa aiba bataie de cap.

WinCE 6 sau chiar 7 ofera mai multe posibilitati pe parte de PDA, nu doar cu cateva comenzi cum e cel LITE instalat pe PNA.

Mio nu mai am si nici nu mi-as dori vreodata. Mi-a fost de ajuns 1 saptamana de batai de cap.

Am avut ASUS a636 care da clasa oricarui dispozitiv de la MIO, indiferent de pretul platit.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #143 : 20.Apr.2012, 10:02:32 a.m. »
OffTopic :-) ASUS am avut si eu si acum este pe la @Racky (l-am donat). Cat a fost la mine a mers excelent!!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #144 : 20.Apr.2012, 10:08:49 a.m. »
- Neste' harti mai noi pentru Igo ....pliiiiizzzzz! :pardon:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Online bisti

« Răspuns #145 : 20.Apr.2012, 10:15:13 a.m. »

NAVTEQ Q4 2011 Maps

Succes !

Am mai sters din proaspat si restul, ca am inteles ca circula de ceva timp pe net.

Offline Laurentiu

« Răspuns #146 : 20.Apr.2012, 10:28:53 a.m. »
...harti mai noi pentru Igo
Nu tot ce e nou e si bun daca nu e verificat. Am gasit harti noi din anul curent (asta prin 2010) care nu erau complete asa ca am mers pe varianta hartilor mai vechi si verificate.

Pt Romania merg si variante mai vechi; nu fac astia drumuri incit sa necesite schimbarea hartilor nici la 4-5 ani.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #147 : 20.Apr.2012, 10:48:28 a.m. »
Dar mai schimba prin orase sensurile unice de te trezesti bot in bot cu alta masina :-t
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #148 : 20.Apr.2012, 12:15:14 p.m. »
Dar mai schimba prin orase sensurile unice ...
Hartile nu sint pt identificarea semnelor de circulatie care se pot modifica si de la ora la ora, de la zi la zi, de la saptamina la saptamina etc ci pt a te putea scoate intr-un final dintr-un oras, de ati alege un traseu mai scurt sau mai lung dar liber etc.

Nici o harta sau GPS nu-ti va putea garanta semnele de circulatie de pe traseul pe care-l parcurgi la un moment dat. Poate doar GARMINUL dar nu sint chiar asa de sigur c-o va face si asta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

« Răspuns #149 : 20.Apr.2012, 02:08:17 p.m. »
Hmm.. save link as... stergeti terminatia txt si..

Multumesc Cristi, dar trebuie autentificare.