Autor Subiect: IGO 2008 / Mio Map  (Citit de 46598 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: IGO 2008 / Mio Map
« Răspuns #130 : 15.Apr.2012, 12:21:21 p.m. »
Problema este ca la mizeriile de Mio trebuie sa "spargi" softul ca sa iti pui un wince cum trebuie.
La fel am procedat si eu cu un C250; am renuntat la softul de Mio si am mers pe iGO 8.0
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #131 : 15.Apr.2012, 01:37:24 p.m. »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline hugbear

« Răspuns #132 : 18.Apr.2012, 02:56:47 a.m. »
Problema este ca la mizeriile de Mio trebuie sa "spargi" softul ca sa iti pui un wince cum trebuie
Scuza-ma ca te contrazic, dar aici sunt doua erori:
1. Mio nu sunt mizerii, sunt niste aparate foarte bune si fiabile. Crede-ma ca am avut de-a faca cu chinezarii si-am pierdut o noapte intreaga refacand registrii; la Mio in schimb, un hard-reset rezolva problema.  
2. Nu cred ca ai resoftat sistemul ("WinCE"), mai degraba ai schimbat aplicatia.

Nu te contrzic la faza cu update-urile, dar de asta au si avut preturi reduse in 2008, pentru ca se pregateau sa schimbe generatia. Sigur, nu-i impedica nimeni sa se tina de cuvant - asta cred ca se cheama reclama falsa.

La PNA-uri ai de ales: ori dai bani si-ti faci upgrade-urile de la producator ori te documentezi si-ti iei un model "hacuibil". Mio, datorita popularitatii, a fost "penetrat" destul de des si e bine garnisit in domeniul asta. Unde mai pui ca-i si destul de fiabil si pot sa spun ca ruleaza cu succes softuri din noua generatie (cel putin alea de anul trecut, ca dup-aia m-am cam plictisit :)).

Sa nu uitam totusi ca PNA-ul nu-i sofer, e doar un ajutor la condus. Si mai exista si harti...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bisti

« Răspuns #133 : 18.Apr.2012, 12:39:41 p.m. »
Crede-ma ca spun exact ce trebuie, cel putin despre produsul c720.

Nu e posibil sa dai 1200 ron (atat a costat cand a fost cumparat de amicul meu) pe un PNA care iti ingradeste TOTAL accesul la alte resurse decat cele limitate care le ofera.

Nu poti sa pui harti noi decat daca le au ei pe site, nu poti sa folosesti alte programe decat ce iti ofera ei (asta in cazul in care esti multumit de alegerea lor).

Este un GPS cu harti expirate si cu camera foto si atat ! Nimic mai mult.

Orice PDA cumparat la 1200 ron umileste acest c720. Pana si "romanescul" Evolio e mai evoluat pe partea de interactiune cu clientul.
WinCE 5.0 de pe el e extrem de limitat, nu te lasa sa particularizezi nimic.

Asa cum am spus, daca esti multumit de un GPS cu harti expirate, mergi pe c720/c520/etc. Daca vrei sa faci update la harti, ai de sapat.

Offline bogogica

« Răspuns #134 : 18.Apr.2012, 01:21:15 p.m. »
Vinovat nu este cel ce cere banii, ci cel ce ii da. Mai ales daca esti putin destupat la minte si cunosti diferentele dintre un echipament tip PNA si PDA.

Offline Laurentiu

« Răspuns #135 : 18.Apr.2012, 01:30:57 p.m. »
...daca esti putin destupat la minte si cunosti diferentele dintre un echipament tip PNA si PDA.
Vezi, aici intervin alte probleme. Prima data poate omul din lipsa de bani se multmeste doar cu un simplu GPS dar pe masura ce timpul trece insa cu aceeasi lipsa de bani, pretentiile mai cresc putin si cum nevoia te invata, esti nevoit sa minaresti softul pt a-l imbunatati.

Cu ceva pagini in urma am spus ce am patit cu cei de la Mio asa ca, firma in sine lasa mult de dorit ca service si ca updateuri.
« Ultima Modificare: 18.Apr.2012, 01:34:28 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline bisti

« Răspuns #136 : 18.Apr.2012, 07:37:48 p.m. »
PROASPAT !!!!

NAVTEQ Q4 2011 Maps

Bagati mare - harti pentru IGO din martie 2012, adaugate azi !

Succes !

Offline Laurentiu

« Răspuns #137 : 18.Apr.2012, 07:49:19 p.m. »
harti pentru IGO ...
iGO ce varianta ? 8. ?????
  • Suzuki SX4

Offline bisti

« Răspuns #138 : 18.Apr.2012, 07:57:46 p.m. »
Pentru toate variantele de Igo8 sau Igo Primo.

Offline bogogica

« Răspuns #139 : 18.Apr.2012, 08:26:30 p.m. »
PROASPAT !!!!
Nu vreau sa va stric distractia, dar nu sunt chiar asa de "proaspat", hartile sunt de la sfarsitul anului 2011, mai exact Q4 si Q3, adica al 4-lea respectiv al 3-lea sfert al anului 2011. Pe anul asta nu au aparut harti, dar pentru cine nu le are deja, astea sunt excelente. Cele de Romania le-am testat eu pe unde am apucat sa merg. Sunt ok. Cuprind chiar si Autostrada Soarelui (tronsoanele noi), podul de la intersectia DN1 cu Centura Bucurestiului, etc.

PS. imi place disclaimer-ul din subsol