Problema este ca la mizeriile de Mio trebuie sa "spargi" softul ca sa iti pui un wince cum trebuie
Scuza-ma ca te contrazic, dar aici sunt doua erori:
1. Mio nu sunt mizerii, sunt niste aparate foarte bune si fiabile. Crede-ma ca am avut de-a faca cu chinezarii si-am pierdut o noapte intreaga refacand registrii; la Mio in schimb, un hard-reset rezolva problema.
2. Nu cred ca ai resoftat sistemul ("WinCE"), mai degraba ai schimbat aplicatia.
Nu te contrzic la faza cu update-urile, dar de asta au si avut preturi reduse in 2008, pentru ca se pregateau sa schimbe generatia. Sigur, nu-i impedica nimeni sa se tina de cuvant - asta cred ca se cheama reclama falsa.
La PNA-uri ai de ales: ori dai bani si-ti faci upgrade-urile de la producator ori te documentezi si-ti iei un model "hacuibil". Mio, datorita popularitatii, a fost "penetrat" destul de des si e bine garnisit in domeniul asta. Unde mai pui ca-i si destul de fiabil si pot sa spun ca ruleaza cu succes softuri din noua generatie (cel putin alea de anul trecut, ca dup-aia m-am cam plictisit
).
Sa nu uitam totusi ca PNA-ul nu-i sofer, e doar un ajutor la condus. Si mai exista si harti...