Autor Subiect: Manere plafon  (Citit de 4351 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline duculetu

Re: Manere plafon
« Răspuns #10 : 09.Nov.2018, 03:30:49 p.m. »
Despre cotiera discutam in threadul de accesorii dar nu as vrea sa fac aceeasi greseala ca la huse si sa trebuiasca sa le adaptez. Momentan variant cea mai buna imi pare amster dar si aia este 100 euro fara montaj.
Am sa verific cand cobor la masina daca am filetul in spatele materialului desi sa strapung mi-e ca in timp se desira/mareste, cat despre GLX - ai maner doar la pasagerul din dreapta. De asta voiam codul piesei exacte sa le command de pe pieseautoradacini sau google direct.

Offline iandre1976

« Răspuns #11 : 11.Nov.2018, 07:38:28 p.m. »
Salut,eu am desfacut singurul maner(cel de pe dreapta) si nu are suruburi se prind in cleme.Am atasat si poze cu locul respectiv.Distanta in cele doua prinderi este de 15 cm si la prima vedere cred ca se potrivesc si la Ignis,Vitara si S-Cross.Eu as vrea sa pun pe partea soferului un suport de ochelari si la locurile din spate manare care si carlig pentru umerase.Caut si ceva compatibil-prindere asemanatoare este si la noua gama Opel.
  • Swift 2018 Passion 1.2 2WD
Daca cineva iti spune ca esti neprofesionist aminte-i ca Titanicul a fost construit de ingineri iar Noe nu era decat un biet cioban.

The following users thanked this post: duculetu, Soimu

Offline duculetu

« Răspuns #12 : 11.Nov.2018, 09:40:33 p.m. »
Salut, la fel vreau si eu. Daca gasesti ceva putem comanda amandoi si impartim transportul - sau comandam separat.

Offline Soimu

« Răspuns #13 : 12.Nov.2018, 01:03:17 p.m. »
Ma bag si eu, cu manere pentru 2 masini:) Swift si Ignis...presupun ca sunt la fel.
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 12.Nov.2018, 07:46:11 p.m. »
Verificaţi întâi dacă aveţi ranforsările de tablă sub tapiţerie, nu aruncaţi banii aiurea! Uitaţi-vă un pic aici (se vede mai bine la parasolare):

Dacă de pe echiparea cea mai de sus lipsesc mânerele, am mari dubii că pe spate pot fi montate.
Poate pe faţă să fie ranforsările şi st. şi dr., pentru maşinile cu volan pe dreapta, dar pe spate nu cred....
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline iandre1976

« Răspuns #15 : 12.Nov.2018, 07:56:06 p.m. »
Am verificat eu acum si sunt prezente doar la usa sofer...deci doar suport ochelari merge pus.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Daca cineva iti spune ca esti neprofesionist aminte-i ca Titanicul a fost construit de ingineri iar Noe nu era decat un biet cioban.

Offline Soimu

« Răspuns #16 : 12.Nov.2018, 09:25:02 p.m. »
Am verificat eu acum si sunt prezente doar la usa sofer...deci doar suport ochelari merge pus.

Nu m-am uitat ca masina o calareste mai mult tova; dar de ce zici ca la sofer nu merge un maner exact ca cel din dreapta? eu ii simt nevoia...

Offline iandre1976

« Răspuns #17 : 12.Nov.2018, 10:31:20 p.m. »
Pai si cine sa se tina de el?Acolo se poate pune cu folos doar un suport de ochelari.Parerea mea.

Offline Soimu

« Răspuns #18 : 12.Nov.2018, 10:47:09 p.m. »
Pai si cine sa se tina de el?Acolo se poate pune cu folos doar un suport de ochelari.Parerea mea.

Pai eu...deoarece uit mereu ca inainte de a ma urca in masina sa dau in spate din picioare scaunul lasat de sotie in fata, ma trezesc blocat intr-un loc mic si stramt si ca sa ma deblochez trebuie sa ma tin de ceva...si ma uit in sus si intind mana dar nu gasesc nimic de care sa ma tin ca la celelalte masini; asa ca trebuie sa scot iar picioarele afara, sa caut manerul, sa trag scaunul inapoi si apoi sa-mi bag iar picioarele...masina e micuta si cand ma dau jos, iar caut manerul de care sa ma agat...si nu e!

(cat despre ochelari de soare...nu folosesc!)

Offline duculetu

« Răspuns #19 : 13.Nov.2018, 11:04:02 a.m. »
Am sa verific si eu in weekend dar de ce at lasa in spate (la Ignis) urme in plafon daca nu ai putea pune? Pentru locurile din spate, desi nu am manere, am cumva "scobitura" cum as putea pune. Totodata pe Maruti Ignis vad ca au (desi ei au si lumina in portbagaj, si oglinzi rabatabile electric si roata de rezerva ..)

LE: Daca nu se poate pune este foarte-foarte rau pentru ca HEADSTER (umeras auto) e scump si nu e la fel de comod.