0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Da, am 215/65/16 pentru iarna...................Fata de un cauciuc 205/60, astea ridica masina cu 17mm. Nu e mult, dar nu e nici putin daca te bagi pe forestiere/namoale cu zapada sau fara, amortizeaza putin mai bine
Mersi.Da, am 215/65/16 pentru iarna, probabil vara voi continua tot pe 205/60 ca sa pot face ITP-ul fara dureri de cap.Scopul lor nu e sa fie mai late, scopul e sa mai inalte putin masina fara solutii extreme gen kitul de inaltare de +50mm din SUA. Fata de un cauciuc 205/60, astea ridica masina cu 17mm. Nu e mult, dar nu e nici putin daca te bagi pe forestiere/namoale cu zapada sau fara, amortizeaza putin mai bine, etc Am dat o plimbare de test in weekend Zarnesti - Magura - Pestera - Bran (nu era nici macar umed din pacate) si a mers ca tractorul. Cam 20-30 la ora era foarte confortabil (exceptand sleaurile mari, normal).
Ipotezele de p-aici sunt usor amuzante Nu se rupe nimic, nu crapa suspensia, nu crapa "pompa de servo" (care e de fapt electrica), etc.
In alta ordine de ideei o sa-ti dai seama de alegerea facuta dupa ce dai prima oara cu ele intr-o groapa....