0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
- cat este de pretentios la motorina motorul diesel ? Spun ca doresc sa fie diesel deoarece am posibilitatea alimentarii cu motorina mai ieftin ca la PECO. In plus am inteles ca motorul seamana cu motorul 1.5 dci de la Renault
Si acum intrebarea: chiar nu se poate folosi masina la un drum in afara orasului ? Ma refer de ex. la un drum Bucuresti - BV - Sibiu de ex. Cat poate fi de obositor raportat la X-Trail sau SX4 ? In off road usor pot pati cum am patit cu X-Trail ? Mentionez ca am experienta in noroaie de vre-o 25 de ani.
- Cat de obositor raportat la un SUV poate fi un drum Buc-Azuga, pe zapada la sky de ex. pt. 2 adulti si un kinder ? Chiar nu am avea loc de bagaje ?
- Chiar nu se poate merge confortabil cu Jimny Diesel cu 130 pe autostrada ?
- Cum se comporta pe zapada inghetata sau gheata in oras fara ESP ?
- Se preteaza sa montam un troliu tinand cont de puterea mica a acumulatorului ? Dar un scut metalic ?
- cred ca este superba in oras. Nu locuiesc in Bucuresti ci intr-un oras unde este rareori aglomerat si nu merg bara la bara (adica mai mult sa stau pe loc precum in Bucuresti) . Intr-un oras unde cativa ani buni dezapezirea drumurilor este precara, transmisia 4x4 nu mai este un moft.
- nu fac off-road extrem si nici macar mediu. Merg la pescuit doar, dar recunosc ca de multe ori cu toata experienta mea, SUV-ul Nissan X-Trail era insuficient.
............ Pentru concendii este masina ideala: am fost la munte in iesiri de weekend cu zecile! Am fost plecati maxim 5 zile si am avut loc de bagaje, atat pentru noi, cat si pentru 2 copii! ..........
Cat despre noroi ... te invat o lectie tare: daca inca nu ai dus masina in ture pana la rosu ...
Cand masina va fi plina de noroi ca a mea din poza ... atunci ai incercat sa iesi din noroi!