Autor Subiect: culisoare etrier roata fata  (Citit de 6482 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: culisoare etrier roata fata
« Răspuns #20 : 30.Dec.2012, 09:41:27 a.m. »
Eu am acest zgomot pe fata de cind aveam 75,000 in bord acum am 90,000 si zgomotul a devenit din ce in ce mai suparator dar fiind iarna am sa il las pe primavara.
Casa vezi daca zgomotul este din etrier rulezi cu 40 -50 km pe drum normal unde stii ca iti face zgomot si calci usor frina, daca zgomotul dispare atunci este de la etrier acel zgomot cre se aude pe fata respectiv de la acele suruburi(la mine dispare).
Am mai vazut pe aici, ca sa schimbat(in garantie) suportul de etrier cu totul???
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline xim

« Răspuns #21 : 30.Dec.2012, 11:12:15 a.m. »
da

1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline deea1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #22 : 13.Mar.2013, 06:35:17 p.m. »
Salutare,

Am reusit sa identific si sa repar pana la urma problema Sx4-ului meu. Nu bielete, nu bucsi bascula si nu planetare. Problema: bucsi bara stabilizatoare. Rezolvat cu 100 lei cele doua bucsi. Si mai semnalez o problema avuta: scartait la rece din cauza uzurii curelelor de accesorii(uzura din cauza noroiului care a intrat la ele). Acestea au fost mai ieftine 70 lei amandoua. Daca sunteti interesati, in cazul in care masina nu mai este in garantie, pot sa va recomand un mecanic bun si ieftin. Exemplu: schimbat curele accesorii, ulei motor si filtre(aer si motor) si bucsi bara stabilizatoare: 150 lei.