Autor Subiect: Update proiectoare  (Citit de 39773 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Update proiectoare
« Răspuns #60 : 05.Mai.2009, 02:20:04 p.m. »
-Am mai postat undeva raspunsul unui dealer autorizat:

"Buna ziua
kit proiectoare 257.38 euro tva inclus
vis a vis ,comanda geamuri electrice, am rugamintea s-a luam legatura telefonic.
Va multumesc"

pretul fiind dezarmant (dupa parerea mea) asteptam ca stefan (ca el a promis ) sa dea jos un proiector,  facem un " group-buy" mergem in vitan sa cautam un model care se potriveste sa-l adaptam.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #61 : 05.Mai.2009, 02:26:56 p.m. »
oki, facem facem. Daca nu plec week asta poate ne intalnim sa il dam jos.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline raduob

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #62 : 30.Mai.2009, 09:53:30 a.m. »
salut .. am si eu o intrebare ... de ce toata lumea vrea proiectoare cand acum iti pui cu 250 de lei un kit de xenon si nu mai ai treaba?

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #63 : 30.Mai.2009, 10:05:03 a.m. »
Amanunte te rog....

Offline suzzy

« Răspuns #64 : 10.Iun.2009, 12:02:40 a.m. »
Cu 250 lei iti pui un kit prost de xenon.  Am achizitionat de curand doua proiectoare Hella Luminator Cromium gandite pentru bec halogen si le-am modificat pentru a monta o instalatie xenon de 55W. Lumina este mult peste asteptari, nu pot fi folosite in oras decat daca vrei sa "injuri" pe careva. Mentionez ca aproximativ aceleasi faruri cu xenon de la Hella costau 570 euro. Pe mine m-au costat in total cu tot cu xenon 400 euro + munca.  Ma gandesc sa montez si la Ignis doua astfel de proiectoare insa cu instalatii xenon de 35W pentu instalatia mai firava de la aceasta masina. Singura problema pe care mi-o pun este ca traiesc in Romania si mi-e frica sa nu raman fara ele, masina ramanand si in locuri mai slab supravegheate.

• Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #65 : 10.Iun.2009, 12:51:30 a.m. »
salut .. am si eu o intrebare ... de ce toata lumea vrea proiectoare cand acum iti pui cu 250 de lei un kit de xenon si nu mai ai treaba?

poate cel mai prost kit xenon la banii astia...ale mele m-au costat 1200 lei =))
enjoy clubbing!!!

Offline cobra20

Project "Ceata"
« Răspuns #66 : 11.Sep.2009, 06:29:31 p.m. »
Ok deci am decis sa montez proiectoare de ceata, dar...dar am cateva obstacole de depasit. dupa cum stim, cei cu modele de baza, gen GL, GC care nu au venit dotate cu ele din fabrica, avem o problema: nu este facut cablajul, nu avem siguranta, nici proiectoare si intrerupatorul duce lipsa de buton.
Cablajul, achizitionarea proiectoarelor si a sigurantei se poate rezolva usor, ramane cu intrerupatorul. De unde se poate achizitiona asa ceva, dotat cu buton :

Asta dacxa gasesc aici la vreo dezmembrari, daca nu voi fi nevoit sa ma duc in Ungaria
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic

razak

• Vizitator
Re: Project "Ceata"
« Răspuns #68 : 11.Sep.2009, 08:28:27 p.m. »
pentru swift erau la 500 ron pe ebay , proiectoare, cablaj, buton , totul plug and play :)

daca le gasiti [ n-am timp acum sa le caut ] eu vi le aduc :)

Offline Batranul

Re: Project "Ceata"
« Răspuns #69 : 11.Sep.2009, 09:33:24 p.m. »
pentru piesa aia mergi la dezmembrari si cauti exact pentru opel astra
e aceeasi jucarie
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro