Autor Subiect: Update proiectoare  (Citit de 39762 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: Update proiectoare
« Răspuns #120 : 15.Dec.2009, 08:22:18 p.m. »
am gasit astazi in minunatul targ Vitan proiectoare ce sunt ca si dimensiuni aprope de cele originale, au aprox 8 cm diametru, corp metalic, fata din sticla - 80 setul - calitativ mi se par bune

Offline Laurentiu

« Răspuns #121 : 15.Dec.2009, 09:15:18 p.m. »
calitativ mi se par bune
Verifica sa aibe garnitura de etansare intre sticla si corpul lampii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #122 : 16.Dec.2009, 06:02:36 p.m. »
proiectoarele mele sunt identice doar ca au 10,5 cm diametru, suplimentar au inelul angel, sticla e turnata  sau f bine lipita pe corp, nu are garnitura

Offline miocrl

« Răspuns #123 : 01.Apr.2010, 11:09:38 a.m. »
parca era vorba pe aici pe undeva de proiectoare genul asta ati renuntat la idee?

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #124 : 01.Apr.2010, 11:14:46 a.m. »
eu inca nu am renuntat :) momentan nu sunt banuti pentru asta ... oricum eu gasisem undeva la 200 de roni.

Zicea adi ca a vazut unele si ca sunt foarte mari .. eu vreau unele care sa aibe diametrul pana in 10 cm.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline Chris87

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #125 : 07.Apr.2010, 02:14:03 p.m. »
Aveti cumva idee sau este cineva care ma poate ajuta cu niste proiectoare de Ignis? Ideea este ca vreau si eu sa imi montez pe masina si as vrea sa pun proiectoarele originale...la dezmembrari m-am interesat si nu prea sunt...ma gandeam la un kit SH din Ungaria..daca poate cineva sa rezolve si despre ce bani ar fi vorba.Multumesc frumos!

Offline miocrl

« Răspuns #126 : 07.Apr.2010, 02:53:36 p.m. »
poti cumpara farurile originale doar, la 3oo de lei. in + ai nevoie si de buton, fire si relee.
doar ca sa ai butonul original costa prea mult.

Offline Chris87

• Newbie
  • *
« Răspuns #127 : 07.Apr.2010, 03:05:10 p.m. »
@ miocrl farurile originale adica "proiectoarele" ce se monteaza in locasul prevazut in bara fata...si daca e asa,de unde le pot lua?Doar proiectoarele...sa zicem ca le achizitionez daca e...le montez si de restul ma ocup eu pana la urma...fire,mufe..cablu si releu...iar butonul de actionare pana la urma il fac eu cumva ca sa nu mai schimb blocul de lumini...danker a cerut un pret pt proiectoare noi si era destul de mult.....chiar nu am degand sa dau atata...de aceea ma gandeam la un kit second-hand...

Offline miocrl

« Răspuns #128 : 07.Apr.2010, 03:10:03 p.m. »
cand te hotarasti daca vrei proiectoare originale imi spui. sa iei in considerare si varianta aleasa de @mxxa

Offline Chris87

• Newbie
  • *
« Răspuns #129 : 07.Apr.2010, 03:21:02 p.m. »
@ miocrl,ce sa iti zic..ar fi superb sa imi rezolv problema proiectoarelor..am vazut varianta lui mxxa..e ok,are si angel-eyes. Vreau totusi proiectoarele originale ale Ignis-ului..m-am ambitionat si nu ma las pana nu le iau pe alea...poate e o tampenie ce vreau sa fac,dar asa sunt eu :P si de restul ma ocup eu..fire,mufe,releu si buton de actionare...daca zici ca pot achizitiona strict proiectoarele la pretul de 300 ron.