Autor Subiect: Update proiectoare  (Citit de 39761 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: Update proiectoare
« Răspuns #100 : 28.Oct.2009, 01:07:05 p.m. »
RASPUNS:

lungime 1m  ,diametru proiect 12cm ,suport negru kit instalare inclus ,are
banda autoadeziva

:)) insa cred ca e o problema .. i-am intrebat acum ... preturile de acolo parca sunt prea mici si tind sa cred ca sunt in Euro. :(

RASPUNS 2:

cate vreti? pretul este in ron cu tva

PS: ne strangem mai multi poate luam un discount?

Post Merge: 28.Oct.2009, 04:36:04 p.m.
hai sa ne strangem 5 doritori si cica 150 de lei / bucata :)

care mai vrea?
« Ultima Modificare: 28.Oct.2009, 04:36:04 p.m. de Stefan »
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline miocrl

« Răspuns #101 : 28.Oct.2009, 05:33:32 p.m. »
utile sunt doar noaptea pentru coclauri, pt ceata BA

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #102 : 04.Nov.2009, 08:13:29 a.m. »
M-as baga si eu dar imi spune cineva cum se conecteaza la baterie si daca ai nevoie de o baterie separata pentru ele

Offline Stefan

• Hero Member
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #103 : 04.Nov.2009, 10:18:18 p.m. »
pai nu cred ca ai nevoie de o baterie separata ... ci una cu amperaj mai mare (sper sa nu vb prostii), banuiesc ca se leaga la alternator unde sunt legate si farurile cu proiectoarele stok (scuze daca gresesc, nu sunt in tema).

Poate ne ajuta colegul nostru Danker sau Laurentiu sau cine le are mai bine cu mesteritul :))

Offline danker

« Răspuns #104 : 05.Nov.2009, 09:54:07 a.m. »
-Eu la partea electrica nu prea le am iar cu mesteritul...mxxa e mult mai tare  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #105 : 05.Nov.2009, 10:21:53 a.m. »
multumesc @danker pentru apreciere  >:D<

o varianta ar fi sa tragi un + zdravan de la baterie  si o comanda la un  releu de la firul de alimentare al brichetei
cred ca asta e solutia ce-a mai buna si stai linistit , cand iei contactul decupleaza plusul pentru proiectoare,
nu ai nevoie de alta baterie, doar ca proiectoarele sa fie de 35w sau 55w maxim
partea ce-a mai urata consta in tragerea firului la ele , nu cred ca e cineva se risca sa dea gauara in plafon, sau sa stea cu un fir intre caroserie si usa  :dknw:

o alta parere ar fi montarea unul bullbar si pe el doua proiectoare mai zdravene, asta ajuta si la deplasare, un bullbar negru e aproximativ 500 ron,cel nichelat sare de 10 mil,  daca le punem sus pe masina lumina se disipa si bate in copaci, nu stiu cat putem regla de acolo fasciculul luminos sau daca la pretul lor face vreunul, sa nu fie doar niste corpuri luminoase

« Ultima Modificare: 05.Nov.2009, 07:07:34 p.m. de mxxa »

Offline suzzy

« Răspuns #106 : 05.Nov.2009, 11:10:10 a.m. »
Daca faceti achizitia anuntati-ma si pe mine ca vreau si eu un set. Promit ca studiez ulterior si va dau si solutia de montaj. Ideea e ca trebuie gaura in plafon pentru ca e nevoie de conductoare groase.
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline Stefan

• Hero Member
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #107 : 05.Nov.2009, 11:16:27 a.m. »
hmm .. eu ma gandeam sa trag firul de comanda pe la antena radio .. sau daca nu .. pe marginea parbrizului apoi prin keder si apoi la baterie .. ceva de genul asta ..

Offline unde

« Răspuns #108 : 05.Nov.2009, 12:30:18 p.m. »
am montat eu proiectoare, nu trebuie data bara jos, se dau doar contraaripile, e loc stramt dar suficient, amanunte sunt aici :
 http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-ignis/de-la-ignis-pana-la-familie-prieteni/msg39323/#msg39323

instalatie separata, nu trebuie schimbata bateria, cel putin a mea care e de 52Ah Fulmen noua, becurile sunt la 25 ron setul alb/albastru de 55w H3

De unde ai luat proiectoarele? Vreau sa pun si eu la Jimny de 55W si galbene.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Laurentiu

« Răspuns #109 : 05.Nov.2009, 03:00:39 p.m. »
o varianta ar fi sa tragi un + zdravan de la baterie  si o comanda la un  releu ...
....... de pe alimentarea proiectoarelor originale => toate proiectoarele (originale + auxiliare) vor functiona de pe un singur buton. Pt o functionare a proiectoarelor auxiliare doar atunci cind aveti nevoie, mai puteti inseria un intrerupator pe firul de alimentare a releelor de protectie a proiectoarelor auxiliare.

Pe firul de ( + ) "zdravan", inseriati obligatoriu si o siguranta calibrata de putere calculata in functie de puterea becurilor din proiectoare.

P.S.
banuiesc ca se leaga la alternator unde sunt legate si farurile cu proiectoarele stok (scuze daca gresesc, nu sunt in tema).
La alternatorul masinii nu se leaga decit releul regulator de tensiune dupa care urmeaza bateria.
« Ultima Modificare: 05.Nov.2009, 03:05:41 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!