0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Adică e bună, dar face rău!
Hai ca m-ai provocat ! Aseara am facut-o, tot integrala, dar eu "am tras masina pe dreapta", fac numai manual. Tot integrala, cu seminte de floarea soarelui, dovleac, in, susan si chimen. Ultimul e cel mai tare, Ca orice alt aliment, painea face rau in cantitate mare, dar este un aliment care nu este recomandat a fi scos 100% din nicio dieta, spun nutritionistii.
Când trec prin Bucuresti aduc slana si palinca, pâinea o folosim pe post de blat pentru slanina.
Citat din: enicky din 13.Oct.2021, 07:58:38 p.m. Hai ca m-ai provocat ! Aseara am facut-o, tot integrala, dar eu "am tras masina pe dreapta", fac numai manual. Tot integrala, cu seminte de floarea soarelui, dovleac, in, susan si chimen. Ultimul e cel mai tare, Ca orice alt aliment, painea face rau in cantitate mare, dar este un aliment care nu este recomandat a fi scos 100% din nicio dieta, spun nutritionistii.Când trec prin Bucuresti aduc slana si palinca, pâinea o folosim pe post de blat pentru slanina.
Exceptând slănina/gușa deja fiartă cu boia și usturoi, n-am mâncat niciodată slănină cu usturoi.