Autor Subiect: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea  (Citit de 108201 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea
« Răspuns #70 : 29.Mai.2009, 10:04:49 a.m. »
eu mananc intotdeauna in real cartofi taranesti iar dca nu mi-e foame imi iau acasa pt a 2-a zi. cei mai buni

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #71 : 31.Mai.2009, 05:29:04 p.m. »
mie imi place foarte mult pizza de la real...

Offline bogdanb

« Răspuns #72 : 31.Mai.2009, 06:43:56 p.m. »
apropo de luat acasa, este la mine in cartier un turc care are o dugheana - King Chicken. Face niste aripioare picante excelente... il bate la fund pe KFC ca si calitate dar si ca pret! :happy:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #73 : 01.Iun.2009, 01:54:43 p.m. »
@Khaos- will do
@bogdanb - hai sa nu mai vorbim de mancare....deja stomacul meu o ia razna...si totusi in ce cartier zici ca stai? ca fac si eu o vizita la King Chicken asta...deja ma ling pe degetele...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Batranul

« Răspuns #74 : 09.Iul.2009, 10:21:00 a.m. »
Din pacate, de ceva ani nu prea mai apuc pe la bucatarie. Insa imi amintesc o nebunie de pe vremea studentiei, cand aveam mai mult timp la dispozitie si exersam bucataritul la alt nivel.
Se iau doi grasi: Eu si Psycho (Eu 100 kg, asta intre 110-120 kg (ii varia greutatea functie de cata bere avea in el); cateodata si istoricu (pe scurt -  Clavicula).

Se cumparau cateva bidoane de bere, se mergea in camera de camin, ne inhamam cu rabdare si incepeam a bea berea (in facultate aveam un obicei, necizelat ce-i drept, de a bea berea din borcanul de 800gr) si incuiam camera.

Dupa care incepeam a alege cartofiori mici, pe care-i curatam cu rabdare si-i puneam la fiert. Cand erau fierti, ii bagam la ceaun incins cu ulei, sa se rumeneasca nitel. Spre sfarsit adaugam ceva verdeturi (ceapa verde, usturoi si neaparat marar). Usa camerei o incuiam din alt motiv. "Garnitura" acestei delicatese era de cele mai mult ori carnati de plescoi (istoricul era de colo) bagati si astia la ceaun nitel dupa ce erau gata cartofii. Nu va imaginati ce aroma poa' sa fie pe holul unui camin intr-o astfel de experienta. Bateau la usa incontinuu  >:) >:) >:). Cand nu era cu carnati, era cu pulpe de pui. Tin minte ca melodia care ne imbarbata a incepe sa mancam  era system of a down - princess zelda.

O reteta pentru cei care vor sa manance putin mai consistent insa nu prea au timp:
Se ia rapid un cartof (mediu-maricel), se curata, si se taie cuburele mici si se baga brusc in tigaie cu ulei incins la rumenit; intre timp se bat 2-3 oua iar cand cuburile sunt rumenite se toarna peste. Omleta asta tine binisor de foame. Pentru cei carora le place viata cu adrenalina, pot sa incerce a adauga in oua (cand le bat) si branza (cas bucatele sau chiar de burduf), ori, la inceput, odata cu cartofii niste ciuperci (pot fi si la conserva).

Ironia face ca acu, cand vorbesc de mancarurile astea care-mi lasa gura apa mananc niste biscuiti cu arome de e-uri. Viata...viata...

Pofta la cafea de-acu!
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #75 : 09.Iul.2009, 01:41:20 p.m. »
Simt miros de prajeala, da ce bine miroase, oare ce-o fi  :D
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline bogdanb

« Răspuns #76 : 09.Iul.2009, 09:21:33 p.m. »
@bogdanb - hai sa nu mai vorbim de mancare....deja stomacul meu o ia razna...si totusi in ce cartier zici ca stai? ca fac si eu o vizita la King Chicken asta...deja ma ling pe degetele...
In Rahova..cum intri pe Margeanului ; Poti veni cand vrei, ca e deschis pana la ora 23:00, dar e preferabil fara masina - sa nu patesti ca ala din reclama la Cosmote  >:)
@Batranul : Probabil ca stateai in Leu, intr-una din camerele pe usa careia scria "BRRC" ?  ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Batranul

« Răspuns #77 : 10.Iul.2009, 08:44:14 a.m. »
Nope, studentia a fost in minunatul targ la Iesilor.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #78 : 10.Iul.2009, 09:48:26 a.m. »
intr-una din camerele pe usa careia scria "BRRC" ?  ;)

BRRC insemnand? :-/
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #79 : 10.Iul.2009, 01:18:58 p.m. »
BeRe ReCe
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/