Autor Subiect: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea  (Citit de 108209 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea
« Răspuns #60 : 10.Apr.2009, 11:44:29 p.m. »
e made in USA . daca dai un search pe google/images "gurkha coffee" gasesti si siteuri care vand. Dar e scumpa ca focul (ce am primit eu e $32 - cu tot cu cutie care si doar ea goala e aprox. $15; dar tot scump revine...)
Din pacate prin RO nu am gasit cafea aromatizata  :(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline danker

« Răspuns #61 : 24.Mai.2009, 04:25:33 p.m. »
- Din pacate Raureni-ul nu mai produce piure de castane de anul trecut, eu sunt un mare amator, dar ce ati gasit voi se pare ca sunt stocuri ramase, erau 2 firme care produceau, ailalta a dat faliment  :( , dupa gustul meu piureul de Raureni, avea si putin Rom, dar exact cat ii trebuia, combinatia recomandata este intradevar cu frisca, daca frisca mai este si naturala.... >:D<  Personal ma rasfatam de multi ani cu asa ceva, chiar daca era un pic mai scump borcanelul, eu zic ca merita. I-am cautat si pe net si din pacate raspunsul lor a fost asta: " nu mai producem sortimentul respectiv", asta se intampla anul trecut prin vara, pentru anul asta, nu au stiut ce sa-mi spuna. :inteligent:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline bogdanb

« Răspuns #62 : 24.Mai.2009, 08:31:22 p.m. »
Apropo de produse bune care nu mai sunt, prin anii '94~'96 se gaseau bureti la borcan de 800g. Aveau ghebe, rosiori, iutari, dar numai bureti de padure. Erau produsi de o firma de familie la Targu Jiu si costau relativ putin (echivalentul a 4RON de acum) dar erau o nebunie. De prin 2000, cand a inceput paranoia cu ciupercile n-am mai vazut... sau poate s-or fi reorientat catre export !?:(

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #63 : 25.Mai.2009, 07:29:33 p.m. »
tocmai mi-ai facut pofta de niste laptosi cu usturoi, cartofi si o bere rece...miam miam...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #64 : 26.Mai.2009, 05:14:48 p.m. »
recomand gemul de agrise si cel de merisor, tre sa recunosc, ca pe ca-l prefer pe cel de agrise si apoi pe al de merisor, dar oricum sunt foarte bune, iami  :D ..... un loc unde pot spune ca se gasesc cu siguranta e Ikea, din pacate e doar in Bucuresti  :(

Pofta buna, eu si acum inghit in sec cand ma gandesc la gem .... :-j
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #65 : 26.Mai.2009, 05:43:44 p.m. »
Hmm o sa incerc si eu gemurile astea, cu prima ocazie cu care ajung la IKEA o sa cumpar. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogdanb

« Răspuns #66 : 26.Mai.2009, 09:15:22 p.m. »
apropo de IKEA, ce ziceti de sosurile pentru peste pe care le au pe-acolo? :happy:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #67 : 28.Mai.2009, 03:44:20 p.m. »
IKEA face si de-ale gurii? ca eu stiam ca au numai mobila...recunosc, spre rusinea mea ca nu am fost niciodata acolo....
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #68 : 28.Mai.2009, 04:15:06 p.m. »
Au si de mancare, si sa iei acasa, si sa manaci acolo. Sincer, mie-mi place si mancarea de sus (au o prajitura cu ciocolata absolut geniala!!) dar si hot dog-ii de jos! :D

@WayOfLife, du-te sa vezi macar o data IKEA ca e marfa. Gasesti unele lucruri interesante. Inconvenientul este ca in weekend e fffoarte aglomerat!!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogdanb

« Răspuns #69 : 29.Mai.2009, 12:36:54 a.m. »
Inainte de "criza" era plin si in timpul saptamanii, la ora pranzului n-aveai loc sa arunci un ac.
Lui WayOfLife ii recomand si chiftelutele cu sos dulce care mi-au placut mereu, cu toate ca n-am inteles niciodata din ce e facut.. :D