Autor Subiect: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea  (Citit de 108314 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea
« Răspuns #540 : 04.Sep.2016, 10:05:03 p.m. »
Sa-ti fie de bine.  :) L-ai prins tu?   :D  Unde/ce  este "Micul golf"?  :-/

Offline enicky

« Răspuns #541 : 04.Sep.2016, 11:36:51 p.m. »
    Daa,  binenteles, eu cu sotia l-am prins in restaurantul "Micul golf" din 2 Mai, la mare :). Vezi pe net  mai multe detalii.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

« Răspuns #542 : 05.Sep.2016, 04:10:18 p.m. »
    Un chefal corespunzator prins in "Micul golf"!
Să-ți fie de bine! Io am plecat din 2 Mai pe 31 august, oare ne-om fi intersectat?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

« Răspuns #543 : 25.Sep.2016, 11:36:29 p.m. »
.... Io am plecat din 2 Mai pe 31 august, oare ne-om fi intersectat?
             Scuze, acum am vazut postarea. Sigur ne-am intersectat pt. ca eu am venit pe 29 aug. Ce mica e lumea !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #544 : 26.Sep.2016, 12:19:08 a.m. »
  O...Dobrogeana de duminica seara :

Offline enicky

« Răspuns #545 : 01.Oct.2016, 11:48:25 p.m. »
    Micul dejun si apoi ....cafeaua (sa vedem daca se incarca direct). Io-te c-a mers!
« Ultima Modificare: 01.Oct.2016, 11:53:10 p.m. de enicky »

Offline enicky

« Răspuns #546 : 16.Oct.2016, 09:52:17 p.m. »
             Si prima mancare facuta (accidental) de mine : dintr-o tentativa de "pomana porcului" facuta din carne de porc si de curcan, am adaugat sare+piper, ceapa, apoi hai si usturoi, hai si cateva bucati de gogosar, apoi fiind prea multe legume, am pus si un pahar de vin alb si ...uite ce-a iesit:
L.P. am uitat de legatura de patrunjel.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #547 : 16.Oct.2016, 10:00:54 p.m. »
Felicitări și... pofta buna!  Seamănă cu "kavarma" bulgărească (de origine turceasca),  pe care n-o ratez când merg în tara vecina.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #548 : 17.Oct.2016, 11:44:53 a.m. »
Felicitări și... pofta buna!  Seamănă cu "kavarma" bulgărească (de origine turceasca),  pe care n-o ratez când merg în tara vecina.

Kavarma este in traducere "culinara" ciulama, dar fara smantana. Ceea ce in mod normal ar transforma-o in tocana, dar nu vor sa inteleaga. E ciulama de porc
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #549 : 08.Nov.2016, 08:35:41 p.m. »
În week-end am gătit peste în sos mediteranean. Am avut un somn și un șalău pe care i-am curățat,  decapitat și întins pe o pelicula de ulei de măsline.  Am presărat sare și piper și doua căpățâni de usturoi feliate.  Dupa o tura la cuptor pana s-au aurit, i-am acoperit cu un pat de roșii proaspăte și o noua tura la cuptor. Am adăugat apoi o halba cu jumătate suc de roșii și jumătate vin alb.
După a treia tura la cuptor, am presărat o legătură de pătrunjel proaspăt tăiat.  Au mâncat pe saturate patru persoane adulte dând gata si o sticlă de vin alb sec.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice