Autor Subiect: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea  (Citit de 108263 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Batranul

Re: mai trebuie sa si mancam sa avem dupa ce bea o cafea
« Răspuns #330 : 28.Aug.2011, 09:02:21 a.m. »
Daca nu aveti obiceiul de a manca de dimineata, insa, evident va beti cafeaua, va recomand cu mare caldura Painea cu banane. Merge foarte bine pe langa cafea, nu e foarte dulce insa e aromata.

Pentru neincrezatori, punem si poza:
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline bogdanb

« Răspuns #331 : 03.Sep.2011, 11:38:45 p.m. »
In amintirea unui mese pe care am mancat-o candva in Turcia, am facut azi un fel de nebunie la cuptor, astfel:
mai intai am pregatit un fel de "tarta" din 3 straturi, respectiv cartofi, vinete si dovlecei, peste care am pus cateva rondele de ceapa, ardei gras si ierburi diverse, cu busuioc in prim-plan.

Dupa o jumatate de ora am scos-o din cuptor si arata cam asa:

Am presarat peste ea un amestec de cascaval cu telemea de vreo trei feluri si am pus-o inapoi la cuptor. A iesit cam asa:

Cum a iesit va spun maine, fiindca la cat a durat ne-am saturat cu o lasagna care era deja gata  :-j
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Leutz

« Răspuns #332 : 06.Sep.2011, 11:49:00 a.m. »
 :prty:  :prty:  :prty:  Eu cred ca in final o sa-mi iau doctoratul in alte chestii decat cele pentru care am venit aici  >:)

Azi am participat la un festival de gatit (International Food Festival 2011) care s-a desfasurat aici in campus ... si am luat locul trei. Ca premiu am primit un set de baut: 4 pahare si o stacana (ulcica). Gateala a fost dupa cum urmeaza:

Aperitiv: un platou rece de branzeturi si peste prajit, totul in format "pai" (sardine intregi si aripioare de rechin taiate aproximativ pai), asezonat cu un vin alb sec si rece (am gasit p-aici un Riesling sec foarte bun, importat din Germania, cu care ma ospatez din cand in cand p-acasa.)

Fel principal: rainbow trout (un gen de pastrav) umplut la cuptor si mamaliga. Pestele umplut cu o tocana alba pe baza orez (prajit) apoi pus pe un sos rosu pe baza de rosii si "varat" in cuptor. La asta am pus alaturi un vin rosu sec si aspru, spaniol numit Crianza facut din Tempranillo cu adaos de Cabernet Sauvignon.

Cu astea am participat in concurs. E poza cu sticlele de vin. Din pacate paharul pentru vin alb l-am spart din greseala si a trebuit sa stric aspectul meniului cu paharul de plastic  :(

In afara concursului am facut pentru acasa inca o tava cu peste umplut la cuptor. Aceeasi umplutura, dar cu peste oceanic (mullet) si cu sosul rosu altfel condimentat. Tava cu pestele oceanic este cea mare, cu cei doi pesti mai mari.

« Ultima Modificare: 06.Sep.2011, 11:52:45 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #333 : 06.Sep.2011, 01:07:51 p.m. »
Uiii ce foame mi-ai facut! Noroc ca tocmai plec la masa :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline roberto

« Răspuns #334 : 06.Sep.2011, 02:25:12 p.m. »
Propun banarea lui Leutz, cel putin pana cand reusesc sa dau jos cele 10kg propuse.  :D
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #335 : 06.Sep.2011, 03:13:15 p.m. »
Felicitari @Leutz! Ce sa zic...esti mare bucatar chiar daca eu nu mananc peste deloc, cred ca nevasta mea ar aprecia ce ai gatit tu acolo.
Bravos!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #336 : 06.Sep.2011, 03:13:50 p.m. »
Felicitari, @Leutz ! Cred ca au fost la fel de gustoase ca si aspectuoase. O singura mentiune fac: poate mergea vinul rosu la antreurile cu branzeturi si vinul alb la felul de baza. Parerea mea...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hubbabubba

« Răspuns #337 : 17.Oct.2011, 10:51:11 a.m. »

Niste galuste cu prune cel putin delicioase facute de mama ieri  ;-)

What goes around comes around ...

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #338 : 17.Oct.2011, 11:15:01 a.m. »
immmmmmm, ce rea esti cu noi!!!!! :( :(
Go Terios!!!:)

Offline mariusFM

« Răspuns #339 : 20.Oct.2011, 05:33:45 p.m. »
Vazand ca RoSonic & cristyyy2003 sunt innebuniti dupa pui...si ceva sosuri, adaug ceva la menu de azi: Pui cu susan pe sticla la cuptor in aburi de vin si mirodenii orientale, ciuperci in sos de smantana grasa cu usturoi si piper

« Ultima Modificare: 20.Oct.2011, 05:38:05 p.m. de mariusFM »
  • S-Cross 1.4 Hybrid AllGrip, Passion, 6AT, Energetic RED (2022), ex. (2011) Sx4 1.6, 4x4, Alcantara, 5MT