E senzorul din capatul dinspre parbriz al motorului.(cred ca e de la axa cu came)
Am fost la reprezentanta in Brasov si dupa mi s-a spus ca vin in 10 zile, l-am primit dupa o luna jumate. Si? Guess what? nu se potriveste... fisa aia electrica e diferita incepand din anul 2001 iar masina e din 2000. In acelasi timp am comandat si un suport de reductor care trebuia sa vina tot in zece zile si tot o luna a intarziat. Si? Surprise!!! Mi-au adus un tampon in loc de suport... Tot in acelasi timp l-am intrebat pe aprozaristul care se ocupa in perioada respectiva de comenzile si vanzarile de piese daca ma poate ajuta sa-mi cumpar prinderile de pe caroserie ale soft top-ului.... mi-a zis ca nu se mai fabrica... Azi, surprise!!! Un baiat destept mi-a gasit prinderile respective in programul lor.
Asa ca treaba cu reprezentantele e o loterie patetica. Ai ghinion, dai peste unul care a vandut cartofi si gogosari in piata si acum s-a pus la calculator si vinde ce piese vrea el. Ai noroc dai peste un baiat destept care te poate scuti de sute de kilometrii de condus, nervi, concedii si weekend-uri amanate/anulate de incompetenta tipic romaneasca.