Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SWIFT
»
Diverse SWIFT
(Moderator:
shpeedy
) »
New Swift Sport 2011
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
10
11
12
13
14
[
15
]
16
17
18
Mergi Jos
Autor
Subiect: New Swift Sport 2011 (Citit de 79947 ori)
0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ronfrown
Full Member
Mesaje postate: 109
Re: New Swift Sport 2011
«
Răspuns #140 :
05.Sep.2014, 09:42:35 a.m. »
Am golit azi vasul de lichid pentru spalat faruri si zgomotul e tot acolo. Diseara il golesc si pe cel de parbriz dar chiar nu-mi pare a fi ceva din vasele alea.
memorat
Muttley
Hero Member
Mesaje postate: 928
BV
«
Răspuns #141 :
05.Sep.2014, 05:02:00 p.m. »
Xenon, a mea trebuie apasata la capat sa dispara zgomotul
ron, na, goleste-l si p-ala de parbriz si fa o plimbarica si cu joja afara. Daca tot nu, imi pare rau ca ti-am dat sperante pe o pista gresita...
memorat
Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport
ronfrown
Full Member
Mesaje postate: 109
«
Răspuns #142 :
05.Sep.2014, 09:25:41 p.m. »
Stai linistit, e OK. Doar ca am apasat in draci pe butonul ala pana l-am consumat pe tot ca era plin
memorat
XENON
Full Member
Mesaje postate: 216
Gen:
SWIFT 1.6 VVT Sport 3dr
«
Răspuns #143 :
05.Sep.2014, 10:15:16 p.m. »
La mine CLAR dispare imediat ce se termina cursa libera a pedalei. Ca paranteza, azi am venit in Salonic, si m-au impresionat placut scaunele dupa 11h de condus, mai ales ca eu am si probleme cu coloana lombara. In rest, a mers ca de obicei, adica bine.
memorat
You know that little thing in your head that keeps you from saying things you shouldn't? Yeah, I don't have one of those...
XENON
Full Member
Gen:
SWIFT 1.6 VVT Sport 3dr
«
Răspuns #144 :
06.Sep.2014, 07:38:11 p.m. »
Gata, nu mai comentez nimic de troznituri/scartatituri ale interiorului. Astazi am ajuns in Lefkada. Dupa drumul prin BG (varianta Makaza), imbinari de autostrada luate cu 150km/h in GR pe parcursul a 500km, inca 100km de drum secundar in Grecia cu destule denivelari luate relativ tare si ultimii 50km catre si pe insula de calitate mai proasta decat BG (chiar deplorabil pe alocuri) am constatat ca in afara de geamuri, care scartaie tare NUMAI cand sunt coborate (una din "bolile" clasice ale SSS), in rest, nu am niciun "greieras". Cred ca zgomotele urate cand lovesc o denivelare mai mare sunt produse in special de obiectele din spatiile de depozitare. Am mai scos din ele la drumul asta si vad ca situatia e OK. Asta nu inseamna ca pe portiunile rele calatoria a fost una placuta. Din contra, am ajuns f. obosit mai ales de la stressul produs de "scanarea" permanenta a asfaltului din fata masinii, sute de franari inaintea denivelarilor urmate de accelerarile aferente si nu in ultimul rand de privirile incruntate ale grecilor, care mi se par de-a dreptul imbecili. Nu stiu pe cati i-am vazut sa faca vreo manevra de evitare a unei denivelari sau chiar gropi. Pur si simplu nu le pasa de asa ceva si implicit se uita f. ciudat la cei care isi protejeaza masina, in speta eu.
memorat
You know that little thing in your head that keeps you from saying things you shouldn't? Yeah, I don't have one of those...
Dorin_P
Newbie
Mesaje postate: 14
Gen:
«
Răspuns #145 :
09.Sep.2014, 01:40:09 p.m. »
Acum ca m-am lamurit si m-am hotarat sa iau masina , sfaturi de achizitie ? Cam care e discountul care il poate face dealerul la masina , pe langa discountul oficial ?
memorat
XENON
Full Member
Gen:
SWIFT 1.6 VVT Sport 3dr
«
Răspuns #146 :
14.Sep.2014, 10:07:54 p.m. »
Sa va povestesc o mica intamplare despre care v-as ruga sa va dati cu parerea. Zilele astea am fost si inca mai sunt in Grecia, am condus pana acum peste 2000km si am alimentat numai cu benzina cu cifra octanica 100, in special din reteaua AVIN, care mi s-a parut mie ca ii face cel mai bine masinii, in sensul ca pare ca "trage" mai bine. Povestea este urmatoarea: In Ro alimentez numai cu Extra 99 de la Petrom (in ciuda numelui are cifra octanica declarata in fisa tehnica 100). Cand in Ro computerul de bord imi arata consum mediu de 7.7l/100km, am consum real, calculat corect cu regula de trei simpla de aproximativ 9l/100km. Am verificat de zeci de ori si am constatat aceeasi abatere, de 1,2-1,3l in plus fata de computer.
In Gr in schimb, cand computerul mi-a aratat ieri 7.7l, am avut consum real de 7.4l Este incredibil, dar adevarat. Eu vin acum si va intreb oare ce mizerie de combustibil folosim noi in masini in Ro? Posibilitatea sa se fure la pompa 15% din combustibil e f mica, ar bate prea tare la ochi o asemenea cantitate. Asa ca presupun ca pur si simplu benzina are cifra octanica f f mica, iar masina isi autoregleaza avansul in consecinta, ruland in parametri scazuti si consumand enorm. E o teorie, astept parerile voastre.
memorat
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 12822
Gen:
«
Răspuns #147 :
14.Sep.2014, 10:56:07 p.m. »
Eu zic sa mai faci un plin si sa refaci calculele. Mai mult ca sigur ca pe undeva s-a strecurat o gresela.
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
XENON
Full Member
Gen:
SWIFT 1.6 VVT Sport 3dr
«
Răspuns #148 :
14.Sep.2014, 11:01:48 p.m. »
Eram sigur ca va aparea cineva care sa spuna asta, insa nu e cazul. Am alimentat pana sus de tot, dadea pe dinafara si am parcurs 216km. Am alimentat din nou pana in buza rezervorului cu 16,06l. Da 7,435l/100km. Ce as fi putut sa gresesc?
«
Ultima Modificare: 14.Sep.2014, 11:06:30 p.m. de XENON
»
memorat
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 12822
Gen:
«
Răspuns #149 :
14.Sep.2014, 11:16:46 p.m. »
Si eu am patit sa am o data un consum pe bord mai mare decat cel de la pompa si nici eu nu puteam sa cred ca am gresit pe undeva. Dar, cum nu s-a mai repetat...
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
Tipărire
Pagini:
1
...
10
11
12
13
14