Autor Subiect: New Swift Sport 2011  (Citit de 79949 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Muttley

Re: New Swift Sport 2011
« Răspuns #110 : 04.Sep.2014, 02:14:45 p.m. »
A mea are o dotare suplimentara - indicator de gropi mari. Cand dau intr-una, mi se deschide capacu' asta: http://www.netcarshow.com/suzuki/2012-swift_sport/800x600/wallpaper_48.htm

ronnie, denivelarea aia e la traversarea unui podet, pe langa Marasesti? De cand cu Stiftu' o stiu prea bine, si o traversez cu 40 la ora.

Si ai mei 2 bani: daca nu m-ar supara motorul (frana de motor, raspuns accelerare, bataie tacheti la rece), pe cuvant ca as fi incantat de ea. Asta-n ideea ca troncaneala din zona cutiei si vopseaua de kko le accept ca atare.
« Ultima Modificare: 04.Sep.2014, 02:20:21 p.m. de DanSSS »
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline ronfrown

« Răspuns #111 : 04.Sep.2014, 02:25:45 p.m. »
Nu mai stiu exact unde era, la ceva distanta de Focsani, era de fapt o denivelare in sus, nu o groapa. Diferenta de nivel la viteza aia s-a simtit intr-un mare fel, desi nu am simtit ca s-a dezmembrat ceva am fost aproape sigur ca am facut pana sau am strambat jantele sau orice se mai putea intampla. Din fericire nu a fost cazul, poate si din cauza ca am rotile umflate destul de tare. Ultima patanie a cuiva de genul asta pe centura s-a soldat cu 2 cauciucuri+jante praf>platforma.

Offline Dorin_P

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #112 : 04.Sep.2014, 04:08:27 p.m. »
Pana la urma , merita masina sau nu ? cu cat citesti mai mult cu atat devi mai confuz

Offline Dorin_P

• Newbie
  • *
« Răspuns #113 : 04.Sep.2014, 04:09:18 p.m. »
Alte optiuni de genul mai inspre hot hatch  la pretul care il are sss nu prea gasesti

Offline ronfrown

« Răspuns #114 : 04.Sep.2014, 04:19:09 p.m. »
Daca ii intrebi pe Xenon si Dan, cred ca nu :). Eu nu pot sa-ti spun daca merita sau nu, pot sa-ti spun doar ca merita pentru mine, sunt foarte incantat de alegere si n-as vrea s-o schimb cu nimic. Pe de alta parte, apropo de problemele lui Xenon, eu as conduce masina asta si fara bord si portiere, atat de mult imi place :) Deci nu te lasa influentat prea mult de parerea mea.

Offline Dorin_P

• Newbie
  • *
« Răspuns #115 : 04.Sep.2014, 04:22:46 p.m. »
Pai va intreb pe toti  :D . Sa inteleg ca varianta cu 5 usi prezinta mai putine probleme de genul scartzaieli si greierashi , pentru ca e mai putin rigida ?

Offline ronfrown

« Răspuns #116 : 04.Sep.2014, 04:33:16 p.m. »
Nu stiu sa-ti raspund daca e de la numarul de usi, dar in mod sigur usile la varianta 5 door sunt mult mai usoare decat cele 3 door. Atat de usoare incat uneori trebuie sa le tragi mai serios ca sa se inchida, ca sub greutatea lor doar nu prea se inchid. In privinta bordului si a restului de plastice nu stiu ce diferente sunt.

Offline Dorin_P

• Newbie
  • *
« Răspuns #117 : 04.Sep.2014, 04:38:28 p.m. »
Pai intrebam pentru ca din discutii reiese ca la xenon si dansss suna , scartzaie , troznesc plasticele de numa numa , si la tine nu. Diferenta e ca u ai 4 usi si ei au 2 . Din ce zicea delearul de la suzuki , modelul in 3 usi parca e o idee mai rigid decat cel in 5 , deci poate ca asta sa fie cauza ?

Offline Dorin_P

• Newbie
  • *
« Răspuns #118 : 04.Sep.2014, 04:41:55 p.m. »
pacat ca nu exista un review pe termen lung al masinii , in care sa zica cum rezista timpului si ce probleme apar . In toate reviewurile scrie cat e de minunata la inceput , dar inca nu am gasit unul care sa iti zica ce apare dupa vreo 50 000 de km

Offline Muttley

« Răspuns #119 : 04.Sep.2014, 04:42:47 p.m. »
Sa inteleg ca varianta cu 5 usi prezinta mai putine probleme ............

Daca asta-i preocuparea ta principala in ce priveste Swiftul Sport... DA! Merita. Consider ca problemele deranjante-s la nivel mecanic, si-i vorba de subtilitati pe care unii nu le percep ori le-ar putea tolera fara probleme.
Xenon acuza in plus jumuleala plasticelor, si din ce povesteste el e de rau. Intreaba-te daca poti trai si cu asta.
Iar daca esti tentat de achizitie, vezi jurnalele de la sectiunea aferenta.
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport