Autor Subiect: Cum cumparam din China?  (Citit de 6103 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xim

Re: Cum cumparam din China?
« Răspuns #10 : 09.Sep.2011, 09:54:34 p.m. »
lipsa de fiabilitate, acuratete sau facilitati limitate?
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 10.Sep.2011, 02:19:38 a.m. »
Fiind un device caruia ii lipseste tastatura fizica, touch-ul il vei folosi 100% si asta te va enerva zi de zi, la inceput mai putin, in timp din ce in ce mai mult. Si device-ul pe care l-am folosit eu era de "firma", o firma care se bate umar la umar cu Apple.
Fiabilitate.....nu iti pot spune 100%, dar stiu ca @WOL (el avea ceva chinezesc) injura mai mult ca de obicei cand butona jucaria.
Poate ne spune chiar el....
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline xim

« Răspuns #12 : 10.Sep.2011, 06:59:04 a.m. »
Am prevazut faza cu tastatura, astfel ca unul dintre accesorii era acesta  ->
http://www.efox-shop.com/tablet-pc-10-tasche-mit-tastaur-zt-180-flytouch-geeignet-cem111-cemx210-cpc181-tasche-mit-tastatur-p-132020

M-am gandit sa-l achizitionez pe post de e-reader (de aici a si plecat ideea, care initial era vreo 50 euro si acum a ajuns la 150 euro   :-? ), miniplayer, agenda, gps si ocazional navigare, emailuri, editare, etc,  nu m-am gandit ca voi butona foarte mult la el, pentru asta am in casa 2 desktopuri si 2 laptopuri, tocmai de aceea inca mai ezit si ma intreb daca mai imi trebuie si "dracia" asta.
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline xim

« Răspuns #13 : 11.Sep.2011, 11:18:30 a.m. »
...multumim de raspuns...constat ca nu a fost vorba de nici un TVA...asta ie bine

cred ca eram putin adormit   (:| cand am scris acest lucru...de fapt se pare ca ai platit exact tva-ul

am refacut calculele si lucrurile se schimba

110 euro (produsul) + 25 ( minim 15) = 135 euro + tva 24= 167 euro aproximativ 713 lei  ..... pai la 675 il cumperi din Romania ... si ai si garantia aproape de casa...vine in cateva zile si poti sa-l si returnezi daca nu iti convine ceva ... deci...la loc comanda :)

Vizavi de taxe ... am scris un mail la ANV sunt curios ce raspund...va tin la curent.
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline sfichiu

« Răspuns #14 : 16.Nov.2018, 06:21:31 p.m. »
Depozit Aliexpres!
  • VITARA S ,Matiz

Offline ASZ

« Răspuns #15 : 23.Mai.2020, 07:14:09 p.m. »
Am comandat pe 27 martie, un set de becuri LED de pe Aliexpress, care conform numarului de urmarire a parasit China pe 13 aprilie.
De atunci nu mai stiu nimica de pachet (pe site-ul Postei Romane apare ca neinregistrat inca in sistem).
Pe de alta parte pe site-ul Aliexpress apare ca Finished la statusul comenzii .. si habar n-am cum sa procedez mai departe.
(vanzatorul nu a raspuns la mesajele mele, iar optiunea Open a dispute zice ca nu mai e posibila aceasta optiune)

Aveti ceva idei/sugestii ?
(sunt la a doua achizitie .. iar prima a functionat fara probleme)

Offline teutzue

« Răspuns #16 : 23.Mai.2020, 08:25:21 p.m. »
Am si eu 16 comenzi onorate din 17 pe ali.

Din ce ne arati in poze si ne spui, se pare ca a expirat timpul in care comanda trebuia sa ajunga la tine. In mod automat, comanda se finalizeaza cu statusul livrat. Imi pare ca ai vreo 15 zile sa poti deschide o reclamatie. Perioada dupa care se considera ca totul e in regula daca nu actionezi.

Chiar zilele trecute mi-a venit o comanda data acum 5 luni :)). Am primit refund si am primit si pachetul. Motivul intarzaierii e ca pachetele haladuiesc la posta romana la noi mult timp..

In cazul tau, se poate intampla la fel - sa ajunga mai tarziu...
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: ASZ

Offline TVS

« Răspuns #17 : 23.Mai.2020, 09:29:50 p.m. »
https://t.17track.net/ro#nums=RE296523545SE
Cand mai face comenzi in China , verification si aici. Eu inteleg din ce ai postat tu ca pachetul l-ai primit  pe 07.05 . Totusi in link  de Mai sus apare inca in transit prin suedia. Mai ai rabdare si cred ca poti sa deschizi ticket direct la aliexpress si verifica ei pentru tine Banii nu I- ai pierdut pt ca nu - I Lasă cei de la aliexpress sa facă golanii
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline hugbear

« Răspuns #18 : 23.Mai.2020, 11:25:56 p.m. »
Dacă primirea e confirmată (automat la expirarea termenului sau manual, din greșeală) și a trecut și termenul de comtestațiație, banii s-au virat la vânzător și nu cred că-i  mai poate recupera. Mai are o șansă să fie încă în tranzit. Copie AWB-ul ("Tracking number") și ține minte carrierul, apoi introdu datele astea pe 17track. E posibil încă să mai vezi pe unde e coletul.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Online ntire2000

« Răspuns #19 : 24.Mai.2020, 12:13:18 a.m. »
Apare ca fiind în tranzit.

Imi pare rau sa aud ca cei de la care am luat si eu led-urile pentru faza scurta nu sunt ok.
Eu chiar n-am avut probleme de genul, din contra, au trimis ulterior niste canbusuri mai scumpe decât alea specificate în momentul comenzii.

Chestia tare e alta, ia uite ce zic astia, cica a fost trimis coletul din Brazilia.  :-O

Iar conform astora, a parasit Suedia în 13 aprilie.

Apropo, undeva pe comanda ta nu apare si un alt tracking care începe cu combinatia LP ?
« Ultima Modificare: 24.Mai.2020, 12:24:11 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού