Autor Subiect: Politia !  (Citit de 9544 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Politia !
« Răspuns #50 : 12.Apr.2020, 03:47:46 p.m. »
Eu am fost oprit ieri de 2 ori în drumul spre grădină, dar nu au comentat nimic. Au cerut doar declarații și buletinele.

Daca ti le-au pozat te poti astepta la surprize.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online bisti

« Răspuns #51 : 12.Apr.2020, 04:30:31 p.m. »
Eu am fost oprit ieri de 2 ori în drumul spre grădină, dar nu au comentat nimic. Au cerut doar declarații și buletinele.

Ziceam strict de cazul ala, ca mergi cu masina la spalat........Nici ei nu stiu cum e ......Unii zic ca e permis, altii ca e cu amenda

Este permis !

https://www.agerpres.ro/social/2020/04/12/gcs-precizari-la-intrebarile-cetatenilor-privind-restrictiile-la-deplasari--485907

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #52 : 12.Apr.2020, 04:55:39 p.m. »

Ziceam strict de cazul ala, ca mergi cu masina la spalat........Nici ei nu stiu cum e ......Unii zic ca e permis, altii ca e cu amenda

Este permis !

https://www.agerpres.ro/social/2020/04/12/gcs-precizari-la-intrebarile-cetatenilor-privind-restrictiile-la-deplasari--485907

Da, dar vezi ca ei nu stiu toti, asta.....3 din 5 au zis ca NU
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Online bisti

« Răspuns #53 : 12.Apr.2020, 05:30:07 p.m. »
Nu imi pasa ce zic ei. Le dau cu telefonul in cap pana pricep.

https://stirioficiale.ro/informatii/update-q-and-a

Offline ...

« Răspuns #54 : 12.Apr.2020, 08:55:58 p.m. »
Nu au făcut poze la nimic. Ba chiar am întrebat dacă socrul meu în vârstă de 64 de ani poate merge la grădină să lucreze pământul și au răspuns că da.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #55 : 26.Mai.2023, 09:40:26 p.m. »
Device-uri si aplicații noi în dotarea politiei locale a Sectorului 1 pentru aplicarea amenzilor pentru parcare neregulamentara.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline wolfin

« Răspuns #56 : 27.Oct.2024, 11:43:05 a.m. »
Daca nu e autostrada sau dex....care e problema ca merg pe b2. Poti devansa si pe b1 daca te grabesti. In oras nu exista banda de depasire. Doar daca ai bmv (patit cu un soferake dasta ca era spumat ca merg pe b3 legal cu 60). Vroiam sa intru la omv de pe sensul opus blv n.grigorescu. Numai la el.in ceata b3 e rezervata pt viteza. Ma trimitea si la codul rutier  =))
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: gabineg

Offline NicNic

« Răspuns #57 : 27.Oct.2024, 01:47:02 p.m. »
Daca nu e autostrada sau dex....care e problema ca merg pe b2. Poti devansa si pe b1 daca te grabesti. In oras nu exista banda de depasire. Doar daca ai bmv (patit cu un soferake dasta ca era spumat ca merg pe b3 legal cu 60). Vroiam sa intru la omv de pe sensul opus blv n.grigorescu. Numai la el.in ceata b3 e rezervata pt viteza. Ma trimitea si la codul rutier  =))

Problema cu mersul pe banda 2 (cand prima ar fi libera) este clarificata de art. 41 si mai ales art. 42 (si nu se limiteaza aplicarea lor doar la Autostrazi sau DEx).

O singura data, de cand conduc (era pe la inceputul anilor '90), am vazut cum un politist a oprit un autovehicul care mergea pe banda 2, in timp ce prima era libera.

De atunci, observ ca aproape fiecare merge pe unde vrea, cum vrea, ... ca e democratie, nu?

LE: Daca vrei sa schimbi directia de mers si trebuie sa te incadrezi pe banda de langa axul drumului, sa virezi stanga, este cu totul alta situatie. De asta am si specificat ca "as sesiza pe toti cei care merg pe banda 2, in aliniament, cand banda 1 este libera. Si nu au nicio intersectie in fata ..."
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Online ntire2000

« Răspuns #58 : 27.Oct.2024, 01:47:12 p.m. »
b3 e rezervata pt viteza. Ma trimitea si la codul rutier  =))

Si pe mine ma enerveaza bosorogi d-astia care intra cu viteza redusa în peco.
Unde naiba mai e adrenalina daca poti opri fix lânga pompa fara ca s-o stergi un pic?  =))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #59 : 28.Oct.2024, 12:42:17 a.m. »
Din pacate, sunt unele obligatii ale conducatorilor auto, prevazute prin OUG privind circulația pe drumurile publice, ce nu implica si sanctiuni, daca sunt incalcate.
Asa se naste confuzia in mintea multora, care cred ca nu e obligatoriu, daca nu sunt si sanctionati.

Acele obligatii nesanctionabile eu le consider niste reguli ce deriva din bunsimt si respect in trafic. Ceea ce lipseste multor soferi din Romania...
« Ultima Modificare: 28.Oct.2024, 01:12:54 a.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!