Autor Subiect: Politia !  (Citit de 9543 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Politia !
« Răspuns #40 : 29.Nov.2017, 09:18:05 p.m. »
Nu poti sanctiona fara sa oferi alternative, fie ele si la preturi exorbitante.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #41 : 30.Nov.2017, 01:53:56 a.m. »
Nu poti sanctiona fara sa oferi alternative,
   Asta e lozinca d-nei Firea. Da-mi voie sa nu fiu de acord cu ea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline solymir

« Răspuns #42 : 30.Nov.2017, 12:38:40 p.m. »
Stai asa. Unde pe Mihalache ca stiu bine zona. Dincolo de Domenii spre podul Constanta sau in zona pietei 1 Mai? La 1 Mai e haos. Amendati toti fara deosebire, se parcheaza si pe banda 2. Dincolo de Domenii e ok, in teorie prima banda e ocupata de masini parcate dar nu deranjeaza pe nimeni. Daca as fi primar sector 1 as fi facut prima banda parcare, nu e chiar asa teribil de circulat Ion Mihalache.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #43 : 30.Nov.2017, 12:50:15 p.m. »
E între 1 Mai și Turda, pe partea cu piața.  Între timp m-am prins de ce acționau băieții. Mâine se retrage pe acolo tehnica militară dupa parada de ziua națională. Trebuia să facă nitel loc, sa nu le ia vopseaua... :D

P.S. acțiunea continuă si la această oră, in sensul împiedicarii masinilor sa staționare sau sa parcheze acolo. 
« Ultima Modificare: 30.Nov.2017, 10:08:45 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline solymir

« Răspuns #44 : 01.Dec.2017, 12:15:51 p.m. »
Mă miram eu să facă ceva bun intr-un mod dezinteresat... Zona aia de la piață mi se pare cea mai haotică din punct de vedere al traficului. Cred că nu e pe nicăieri în oraș parcare pe 2-3 rânduri claie peste grămadă așa cum e acolo.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 01.Dec.2017, 01:00:20 p.m. »
Mai este in fata farmaciei Tei de pe bd. Lacul Tei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline solymir

« Răspuns #46 : 01.Dec.2017, 01:19:43 p.m. »
Ha! Da, cam ai dreptate. Culmea e că fix pe acolo ar trebui să trec în fiecare zi, dar ocolesc prin spate pe la Kaufland. Dimineața e cel mai nasol, în restul zilei e decent. Cel mai dubios e că, la un moment dat, șoseaua aia era chiar decent de circulat, cu două benzi libere pe sens, si la un moment dat nu știu ce au făcut și au început mâinile parcate si pe stânga și pe dreapta, s-a făcut și farmacia si s-a dus dracu' tot zenul zonei... La fel si acolo, la care stânga aiurea se fac și parcări aiurea și-au scos în două zile bugetul pe un an numai din amenzi.

Offline ...

« Răspuns #48 : 12.Apr.2020, 02:18:15 p.m. »
Eu am fost oprit ieri de 2 ori în drumul spre grădină, dar nu au comentat nimic. Au cerut doar declarații și buletinele.

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #49 : 12.Apr.2020, 02:27:19 p.m. »
Eu am fost oprit ieri de 2 ori în drumul spre grădină, dar nu au comentat nimic. Au cerut doar declarații și buletinele.

Ziceam strict de cazul ala, ca mergi cu masina la spalat........Nici ei nu stiu cum e ......Unii zic ca e permis, altii ca e cu amenda
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....