Acum va spun sincer ca nu inteleg de ce ar trebui sa cenzuram fapte reale!?
Continuand cu aceasta mentalitate o sa fiim mereu la acelasi nivel, noi umili in fata lor , ei stapani peste noi. Nu este asa, ei sunt platiti din bani publici sa ne protejeze pe noi.
Nu am comentat nici o data cand mi-a dat amenda pentru ca n-am avut centura, ca am depasit viteza legala sau alte chestii reale. Am gresit, am platit, dar fii corect cu mine!
Uite filmul de la Pescarus cand tipa la toti oamenii de acolo "valea, acasa cu voi", cu ce au gresit oamenii aia? Daca maine vine un echipaj in Polivalenta si ne zice noua ca suntem grup organizat si sa ne spargem gasca ca deranjam , cu ce am gresit noi?Ar avea vreo dovada ca ne-am adunat acolo in vederea savarsirii de rahaturi? De ce ar trebui sa plecam de acolo?
Fac foarte multe abuzuri, am ce am cu ei pentru ca se cred stapani peste noi. Cand am implinit 18 ani am fost luat la sectia de politie, amprentat, fotografiat pentru ca aveam o tastatura in mana !!! O tastatura ! Era tastatura unui prieten caruia nu ii mai mergeau cateva butoane si mergeam la mine sa o desfacem si sa o curatam, nu a crezut el ce am zis noi, ne-a luat pe amandoi , ne-a amprentat, ne-a pozat si porma dupa ce au facut misto de noi ne-au trimis acasa dar fara tastatura ca se confisca ... DE CE? eu n-am incalcat legea cu nimic si maimutoiul ala si-a batut joc de mine !
Nu zic, a 2-a zi ai mei si ai lui au depus plangere la MAI si tipul a fost retrogradat iar sectoristul a fost destituit din functie. Dar a trebuit sa fiu eu umilit, sa nu tac din gura, sa fac scandal ca sa am parte de DREPTATE! Acum desigur ei au toate datele mele ...
Probleme de genul trebuiesc facute publice, musamalizand chestii de genul ne putem considera partasi la manevrele si ilegalitatile pe care ei le comit!
Duminica cand eu mi-am luat amenda pentru 71kmh in Bucuresti [ PE MERIT ] un alt prieten a fost implicat intr-un accident. Isi luase de 2 saptamani o Mazda 2, nici nu a apucat sa o inmatriculeze. Statea la semafor in coloana, din spate l-a lovit un Mercedes E220 model nou condus de un tigan beat, imediat dupa impact au iesit doi din masina tiganului si au luat numerele de pe masina, cand a venit politistul s-a dus direct la el , a discutat cu ala si de aici problemele pentru prietenul meu, dus la sectie, lasat fara permis, masina praf ... A facut scandal ca mai avea doi martori moment in care tiganul vine si il ia de gat si ii spune, bah eu ii mai dau lu asta bani, imi rezolv problema si porma te caut, iar tu nu cred ca iti permiti sa te muti din oras ... Ce credeti ca a facut prietenul meu? A tacut si gata ... masina praf, scos vinovat, noroc cu casco ...
Cazuri similare mai am, de nedreptate pe fata ... LUCRURI DE GENUL TREBUIESC FACUTE PUBLICE ! de ce ne e frica? mai suntem cumva inainte de 89 cand ne ascundeam de securitate?
PS: Nu cred ca am incalcat vreo lege cu ce am zis mai sus! Dreptul la exprimarea libera va spune ceva?
Mai vedeti ce au zis si cei de afara de noi : la mijlocul clipului ...
Pacat ... ma asteptam sa fie altceva aici ! Ma saturasem de 4T, VWClub si altii care iti inchid gura imediat ce spui ceva ... Avem dreptul sa ne facem publice opiniile.