Va rog sa va moderati un pic tonul. Ultimele 4-5 postari au depasit cadrul de bun simt pe care incercam sa-l instauram pe acest forum, care va reamintesc este
PUBLIC (n.r. - adica poate fi citit de oricine).
Nu e elegant sa-i punem pe toti in aceeasi oala pentru ca e posibil sa nu fim prea aproape de adevar.
Ba chiar mai mult, daca am incerca sa fim un pic sinceri cu noi insine, am fi in pericol sa constatam ca cei pe care ii blamam cu atata "talent" sunt exact dupa chipul si asemanarea noastra.
@Razak: nu asta e solutia !!!
Sincer acum ... i-as bate numai in gura ... sunt PROSTI DE BUBUIE ! ... te-n baston!
@Falit: esti foarte departe de adevar. In fiecare an la toate institutiile pe care le-ai amintit de cand postezi pe acest forum intra sute de tineri care provin din toate colturile tarii si din toate paturile sociale: de la tara, de la sapa, de la oras, din capitala etc. Iti zic eu ca sunt sanse
MARI sa intri daca ai incredere in capul si cunostintele tale. Evident ca or fi si unii care au pile, dar sunt minoritari, cateva procente acolo ... 10 dintr-o suta, poftim, daca vrei dumneata. Pe restul de 90 de locuri poti sa accezi oricand. Sunteti doar tu, "c....ele" tale si mintea ta.
Sunt singurul dintre moderatori care nu te-a atentionat pana acum. Opinii de genul asta nu se posteaza intr-o discutie publica; le tii pur si simplu pentru la tine acasa. La urmatoarea abatere in acest sens esti out de pe acest forum.
Va multumesc pentru intelegere. Discutia pe aceasta tema se incheie
aici.
Va rog sa postati despre pataniile/nedreptatile/dreptatile suferite in sectiunea
Jurnal de bord, cat mai la obiect, fara injurii, fara amenintari, fara afirmatii nejustificabile.