Autor Subiect: Politia !  (Citit de 9546 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
Re: Politia !
« Răspuns #10 : 13.Feb.2009, 03:45:22 p.m. »
Sa inteleg ca d-aia vrei sa te faci gabor!
si iar incepe ... :baston:
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline Sony

« Răspuns #11 : 13.Feb.2009, 03:53:18 p.m. »
Nu incep. Pur si simplu eram curios care ar fi motivele pentru care cineva isi doreste sa ajunga politist. Daca vrei sa raspunzi bine, daca nu, asta este.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline FaliT

• Hero Member
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #12 : 13.Feb.2009, 04:11:55 p.m. »
Am mai spus motivele .. E o slujba destul de bine platita ( fata de altele ) , contract de munca pe termen nedeterminat , etc etc
Suzuki sx4

Offline Sony

« Răspuns #13 : 13.Feb.2009, 04:28:47 p.m. »
Ai mai spus ca ai fi dispus sa platesti pentru a ajunge acolo. Cam ce suma ai da?
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline FaliT

• Hero Member
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #14 : 13.Feb.2009, 06:04:08 p.m. »
mult , happy ? ;-)
Suzuki sx4

razak

• Vizitator
« Răspuns #15 : 13.Feb.2009, 07:17:16 p.m. »
citat din paraziti " intr-o tara de cacat, privesti in sus totul merge in jos"

La Pescarus mereu apar capetele de creta ... li se pare lor ca aplica legea si ca apara tara de infractorii care impartasesc pasiunea masinilor ... criminalii aia care isi fac un chip tuning si au un spoiler ... huaaaaa  :baston:

Sincer acum ... i-as bate numai in gura ... sunt PROSTI DE BUBUIE !  ... te-n baston!

Am mai stat eu langa unu care mi-a dat amenda pentru faruri neaprinse pe DN1 , au trecut zeci de masini cu farurile stinse nu a oprit pe nimeni ... 20 de minute i-am tipat "vezi ca vine unu cu faruri stinse, mai vine unu, nu-l opresti ah?" , toate astea pana am plecat amandoi de acolo ...

Nu zic ca sunt toti prosti, doar majoritatea ... si ca la masini, faci 10 modele de cacat, al 11-lea va fi la fel considerat chiar daca scoti pe piata cea mai fiabila masina din lume ...

PS : Dai 10-15k sa intrii la ei dar daca esti pus pe treaba in 2 ani ii recuperezi din spagi luate de la noi fraierii ...

Offline gabin

« Răspuns #16 : 13.Feb.2009, 09:04:17 p.m. »
Daca te pui la radar, cred ca in maxim 1 an ii recuperezi  :good:
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline miocrl

« Răspuns #17 : 13.Feb.2009, 11:41:28 p.m. »
:))

cool kestia cu recuperatu'   
banu e acum.. dar nu va mai fi cine stie ce kestie banul asta... pt ca nu o sa il mai avem:((

FaliT... si eu m-as face politist.... nu pt bani, pt dreptate.

mi-am dat seama ca fiind un politist ... doar bani poti sa faci ca dreptatea nu pra te lasa altzii sa o faci :((
asta mi se pare cel mai si foarte foarte trist

ne ar trebuiii o armata de noi politisti ca sa razbim peste toate nedreptatile venite de mai sus...

de asta ... am renuntat la aspiratiile inalte de a devenii politist

Offline FaliT

• Hero Member
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #18 : 13.Feb.2009, 11:43:25 p.m. »
pai eu m-am interesat .. si la bucuresti sunt slabe sanse sa intru  "pe bune " ... de Campina stie cineva ceva?
Suzuki sx4

Offline Leutz

« Răspuns #19 : 14.Feb.2009, 11:33:47 a.m. »
Va rog sa va moderati un pic tonul. Ultimele 4-5 postari au depasit cadrul de bun simt pe care incercam sa-l instauram pe acest forum, care va reamintesc este PUBLIC (n.r. - adica poate fi citit de oricine).

Nu e elegant sa-i punem pe toti in aceeasi oala pentru ca e posibil sa nu fim prea aproape de adevar.
Ba chiar mai mult, daca am incerca sa fim un pic sinceri cu noi insine, am fi in pericol sa constatam ca cei pe care ii blamam cu atata "talent" sunt exact dupa chipul si asemanarea noastra.

@Razak: nu asta e solutia !!!
Sincer acum ... i-as bate numai in gura ... sunt PROSTI DE BUBUIE !  ... te-n baston!

@Falit: esti foarte departe de adevar. In fiecare an la toate institutiile pe care le-ai amintit de cand postezi pe acest forum intra sute de tineri care provin din toate colturile tarii si din toate paturile sociale: de la tara, de la sapa, de la oras, din capitala etc. Iti zic eu ca sunt sanse MARI sa intri daca ai incredere in capul si cunostintele tale. Evident ca or fi si unii care au pile, dar sunt minoritari, cateva procente acolo ... 10 dintr-o suta, poftim, daca vrei dumneata. Pe restul de 90 de locuri poti sa accezi oricand. Sunteti doar tu, "c....ele" tale si mintea ta.
Sunt singurul dintre moderatori care nu te-a atentionat pana acum. Opinii de genul asta nu se posteaza intr-o discutie publica; le tii pur si simplu pentru la tine acasa. La urmatoarea abatere in acest sens esti out de pe acest forum.

Va multumesc pentru intelegere. Discutia pe aceasta tema se incheie aici.
Va rog sa postati despre pataniile/nedreptatile/dreptatile suferite in sectiunea Jurnal de bord, cat mai la obiect, fara injurii, fara amenintari, fara afirmatii nejustificabile.
« Ultima Modificare: 14.Feb.2009, 11:57:11 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019