Autor Subiect: Cum ati aflat de forumu' nostru?  (Citit de 93386 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Cum ati aflat de forumu' nostru?
« Răspuns #220 : 27.Mai.2013, 09:48:41 a.m. »
Ma vad nevoit sa postez off-topic
Din punct de vedere al moderarii
Ce-ai spune daca "din punct de vedere al moderarii" moderatorul din aceasta zona ti-ar sterge post-ul in care faci "off-topic" ... asa ... doar pentru ca poate  :-/

- printre utilizatorii cu postari editate se afla si MODERATORUL @adrian_r5. Asta e un bun motiv de reflectie.
Moderator ... nemoderator ... acolo am scris ca simplu user ... user care acum il intreaba pe Leutz Global Moderator Hero Member ce articol din regulament a fost incalcat in acel post si cit de grava a fost aceasta incalcare incit sa fie nevoie de stergerea post-ului  :-/ :-/ :-/
Deci ... daca zici ca e "e un bun motiv de reflectie" ... te rog sa faci public continutul post-ului cu pricina ... sa avem la ce reflecta.

Era o discutie (la care ai participat) in urma careia am primit credit (dar si palme) de la ceilalti din echipa
De la mine n-ai primit nimic ... nici "credit" ... nici "palme" !

Si mai stii si ca la momentul postarii incriminate nu ai deschis discutia nici catre mine, nici catre ceilalti moderatori, nici catre public. Asta s-a intamplat dupa luni de zile ... si continua acum. Asta e un alt motiv de reflectie
Daca tu crezi ca e "alt motiv de reflectie" ... atunci spor la treaba ;)
PS - nu-mi aduc aminte sa scrie pe undeva prin regulament ca exista un termen in care poate fi deschisa o discutie referitoare la actiunea unui moderator.

totusi tu o aduci intr-un mod lipsit de fair-play in public, chiar in mod repetat
Nu eu am inceput sa sterg post-uri si sa aduc acuze nefondate "chiar in mod repetat" ...
Fair-play ... daca ai pretentia sa fii tratat cu fair-play poate ar trebui sa incepi tu sa-i tratezi pe ceilalti in acest mod. "Gindirea caprareasca" si aplicarea ei in practica nu aduce respect ... in viata reala (armata) aduce frica iar aici pe forum produce dezgust.

erau si oameni care erau sufletul conflictelor pe multiple alte topicuri in multiple alte situatii ... ca sa nu mai spunem ca unii erau chiar moderatori.
Care moderatori "erau sufletul conflictelor pe multiple alte topicuri"  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #221 : 27.Mai.2013, 09:56:53 a.m. »
De ce nu mutati scandalul pe alt topic? :dknw:
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #222 : 27.Mai.2013, 11:53:48 a.m. »
Moderator ... nemoderator ... acolo am scris ca simplu user
Daca scrie moderator sub username-ul tau... crede-ma ca nimeni nu te percepe ca simplu user :-)) M-am lovit si eu de treaba asta in cateva randuri... asa ca de cele mai multe ori ma abtin.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline hugbear

« Răspuns #223 : 27.Mai.2013, 12:36:13 p.m. »
Unde pleaca (si de ce) cand dispar (ca si activitate) de pe forum unii dintre colegii nostri, membrii fondatori ori membrii foarte activi intr-o perioada de timp? Presupun ca pasiunea si atasamentul pentru marca Suzuki nu a disparut, care sa fie cauza ?    :-/
Probabil li s-a acrit de subiecte in care, in loc sa se raspunda la obiect si civilizat, sunt intampinati de complexe de superioritate, luati in tarbaca, interpelati cu sarcasme de doi lei si, in general, s-au saturat sa sape prin zeci de postari off-topic fara alta noima decat a demonstra "ce destept sunt io s ce fraieri sunt ceilalti".

Care moderatori "erau sufletul conflictelor pe multiple alte topicuri"  :-/ :-/ :-/
Teatrul asta ieftin e rasuflat. Pe bune. Daca n-ar fi obositor ar fi doar plicticos. Am crezut ca-ti dai seama singur ca ai trecut de mult limita penibilului, dar vad ca nu e cazul. Din pacate, nici daca ti se spune verde-n fata nu pricepi. Sau probabil consideri ca daca te faci ca nu pricepi primesti stelute pe Hollywood Boulevard?

De mult n-am mai fost de acord cu tine in vreo privinta, dar aici iti dau dreptate 100%:
nu ma regasesc intr-un asemenea mediu  :( :( :(
Lasa-ne pe noi asa, vai de steaua noastra si macar tu, ca o pilda ce esti, arata-ne ce-nseamna consecventa si tine-te de cuvant. Ma gandesc ca n-or sa-ti stea prea multi in drum...

P.S. miaunica, scuze ca ti-am dat si eu de treaba in plus, muta chestiile astea in alta parte ca e pacat de topic :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adrian_r5

« Răspuns #224 : 27.Mai.2013, 12:48:20 p.m. »
P.S. miaunica, scuze ca ti-am dat si eu de treaba in plus
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline enicky

« Răspuns #225 : 08.Nov.2016, 11:09:30 a.m. »
   Chiar, cum ati aflat de forumu' nostru ? (era la praaaaf...! :))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #226 : 08.Nov.2016, 11:19:19 a.m. »
Eu am cautat pareri despre noua Vitara, pe google. Si asa am gasit in lista de rezultate si adresa acestui forum. Si pentru ca nu puteam citi chiar tot ce ma interesa si nu puteam vedea poze sau documente atasate, m-am inregistrat. Si mi-am luat si masina :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #227 : 24.Iun.2017, 09:44:05 p.m. »
Eu am cautat pareri despre noua Vitara, pe google. Si asa am gasit in lista de rezultate si adresa acestui forum. Si pentru ca nu puteam citi chiar tot ce ma interesa si nu puteam vedea poze sau documente atasate, m-am inregistrat. Si mi-am luat si masina :)
  Exact la fel mi s-a intamplat şi mie! De prin decembrie tot bântui pe internet după o maşina, voi m-aţi ajutat să mă hotărăsc asupra mărcii şi modelului! >:D<
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline gelum

« Răspuns #228 : 25.Iun.2017, 12:52:52 p.m. »
Eu am "auzit" de Duster killer si in 6 luni am sfarsit prin a deveni proprietar de Vitara. Nici un pic de regret, doar satisfactii.
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 Allgrip

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #229 : 30.Oct.2020, 10:47:36 a.m. »
Cautand pe Google. :)