Unde pleaca (si de ce) cand dispar (ca si activitate) de pe forum unii dintre colegii nostri, membrii fondatori ori membrii foarte activi intr-o perioada de timp? Presupun ca pasiunea si atasamentul pentru marca Suzuki nu a disparut, care sa fie cauza ?
Probabil li s-a acrit de subiecte in care, in loc sa se raspunda la obiect si civilizat, sunt intampinati de complexe de superioritate, luati in tarbaca, interpelati cu sarcasme de doi lei si, in general, s-au saturat sa sape prin zeci de postari off-topic fara alta noima decat a demonstra "ce destept sunt io s ce fraieri sunt ceilalti".
Care moderatori "erau sufletul conflictelor pe multiple alte topicuri"
Teatrul asta ieftin e rasuflat. Pe bune. Daca n-ar fi obositor ar fi doar plicticos. Am crezut ca-ti dai seama singur ca ai trecut de mult limita penibilului, dar vad ca nu e cazul. Din pacate, nici daca ti se spune verde-n fata nu pricepi. Sau probabil consideri ca daca te faci ca nu pricepi primesti stelute pe Hollywood Boulevard?
De mult n-am mai fost de acord cu tine in vreo privinta, dar aici iti dau dreptate 100%:
nu ma regasesc intr-un asemenea mediu
Lasa-ne pe noi asa, vai de steaua noastra si macar tu, ca o pilda ce esti, arata-ne ce-nseamna consecventa si tine-te de cuvant. Ma gandesc ca n-or sa-ti stea prea multi in drum...
P.S.
miaunica, scuze ca ti-am dat si eu de treaba in plus, muta chestiile astea in alta parte ca e pacat de topic