Autor Subiect: Cum ati aflat de forumu' nostru?  (Citit de 93387 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Cum ati aflat de forumu' nostru?
« Răspuns #210 : 26.Feb.2013, 06:38:54 p.m. »
Multumim :"> si Bine ai Venit!
Daca vrei sa vezi putin din atmosfera de aici, te invit sa te uiti la filmuletul de pe prima pagina  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline edy70

« Răspuns #211 : 24.Mai.2013, 09:20:53 a.m. »
De mai multa  vreme am o curiozitate  si am sa o concretizez cu o intrebare:
Unde pleaca (si de ce) cand dispar (ca si activitate) de pe forum unii dintre colegii nostri, membrii fondatori ori membrii foarte activi intr-o perioada de timp? Presupun ca pasiunea si atasamentul pentru marca Suzuki nu a disparut, care sa fie cauza ?    :-/
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline adrian_r5

« Răspuns #212 : 24.Mai.2013, 09:31:25 a.m. »
care sa fie cauza ?    :-/
Poate ca nu le-a priit gandirea caprareasca  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #213 : 24.Mai.2013, 12:29:48 p.m. »
Asa e, multi useri si-au redus prezenta pe forum sau au plecat. Chiar si eu, care eram oarecum dependent, m-am autosuspendat o perioada, dar am decis sa revin.

Adriane, ti-am dat si tie un +, al doilea pe ziua de azi.
« Ultima Modificare: 24.Mai.2013, 12:43:51 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

« Răspuns #214 : 24.Mai.2013, 01:09:40 p.m. »
Adriane, ti-am dat si tie un +
:">    :">    :">

PS - eu nu dau nici + nici - ... nici in vechiu' sistem nu dadeam up sau down ... am dat doar  :-))  (sau alt "zimbarici care ride") pe unde imi placea bancu' / snoava / poza ... Daca am ceva de spus / comentat / obiectat prefer s-o spun deschis pe forum ... lucru care m-as bucura daca l-ati face si voi referitor la activitatea mea de pe suzuki-club.ro.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Cum ati aflat de forumu' nostru?
« Răspuns #215 : 24.Mai.2013, 01:21:38 p.m. »
Pasiunea mai moare.... Și cazniciile se destrama :P
Exemplu poate fi @03EHM care dă pe aici cand are vreo problemă sau nici atunci că mă sună pe mine.
Alt exemplu poate fi @Stefan care deși are 3 stickere pe mașina cu SCR (i-am văzut mașina acu' 5 minute) dar care are alte priorități.
Mai știu useri care ne citesc zi de zi fara sa scrie la randul lor 1 rand.  De unde stiu de ei? Pai ei sunt primii care-mi semnaleaza atunci cand sunt probleme cu forumul ;)

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #216 : 26.Mai.2013, 07:50:42 p.m. »
Poate ca nu le-a priit gandirea caprareasca  >:D<

Si zici ca ma insel?  :-j

Offline adrian_r5

« Răspuns #217 : 26.Mai.2013, 07:59:49 p.m. »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Re: Cum ati aflat de forumu' nostru?
« Răspuns #218 : 26.Mai.2013, 08:50:19 p.m. »
:">    :">    :">
 Daca am ceva de spus / comentat / obiectat prefer s-o spun deschis pe forum ... lucru care m-as bucura daca l-ati face si voi referitor la activitatea mea de pe suzuki-club.ro.

Am luat decizia sa rezist oricarei tentatii in acest sens...O0

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Leutz

« Răspuns #219 : 27.Mai.2013, 06:21:10 a.m. »
Ma vad nevoit sa postez off-topic, pentru a raspunde unui aspect care a fost adus in prim plan in mod repetat de catre @adrian_r5 pe un numar de topicuri, ultima data aici - cateva postari mai sus. Este vorba despre link-ul catre "gandirea caprareasca".
Nu intentionez ca prin asta sa-mi justific actiunile (bune/rele) si nici nu intentionez sa generez de aici incolo discutii pe acest topic sau in alta parte, ci din contra, sa le stopez. Deci as avea rugamintea sa nu poluam topicul. Deja ultimele postari nu sunt tocmai on-topic, deci este si un semnal de alarma in privinta asta.

1) Din punct de vedere al moderarii:
- acea postare a intervenit intr-un moment in care pe o multitudine de topicuri (din ce in ce mai multe) infloreau dispute politice care deja aratau foarte urat fata de ceea ce ne-am dori cu totii (sper eu) de la forumul asta. Era inca un topic nevinovat ajuns albie de porci fara nici un motiv si topicul devenise o incununare a conflictelor personale izbucnite pe teme politice (sau nu) prin diverse colturi ale formului.
- ca si in alte dati abordarea a fost in sensul de a nu se aplica in mod strict sanctiuni. Asadar s-a incercat a se bate saua ca sa priceapa calul. Figura de stil cu capraria ascunde de fapt incercarea unui moderator de a spune ca printre cei care au postat in mod neadecvat erau si oameni care pur si simplu s-au aflat acolo si au emis o parere punctuala, dar erau si oameni care erau sufletul conflictelor pe multiple alte topicuri in multiple alte situatii ... ca sa nu mai spunem ca unii erau chiar moderatori.
- amenintarea cu cele 30 de zile si tapul ispasitor ... a marcat sfarsitul pe acest forum al discutiilor politice. O exprimare dura ... si fara acoperire in regulament, poate urata, dar ... care si-a atins scopul. Nu s-a mai postat de atunci pe aceasta tema. Daca sunt utilizatori care se simt lezati de limitarea discutiilor politice, atunci forumul nu-i poate ajuta si nici intelege (nu e vorba de mine personal, subliniez). Pentru acest tip de discutii exista tabloidele online si/sau forumurile dedicate. Deci rugamintea este sa nu se mai insiste precum ca forumul este condus de tirani care pun pumnul in gura utilizatorilor. Utilizatorii vin pe forum pentru a gasi informatii utile si/sau pentru a socializa, crea amicitii, prietenii in spatiul si stilul de viata Suzuki. Cand vin pe forum nu mai exista apartenente politice si nici conflicte personale sau de alta natura pe orice alte teme, ci doar dorinta de a castiga experienta din povestile celorlalti sau de a impartasi experienta celor care nu au. PUNCT.

2) Din punct de vedere al meu utilizatorul si moderatorul @Leutz:
- intr-adevar postarea mea poate fi interpretata in multe feluri. Ma uit si eu acum in urma si vad ca ar fi putut arata (mult) mai bine. Deci recunosc ca drumul catre iad poate fi pavat cu intentii bune. Insa nu imi iau cuvintele inapoi si nici nu incerc sa ascund ceva. Postarea a ramas acolo si va ramane in spatiul public pentru ca imi apartine (desi se putea sterge cu un click - si acum nu mai avea nimeni ce sa comenteze). Sunt utilizatori care au inteles printre randuri si nu li s-a parut c-as fi sarit calul, altii care le-au interpretat mot-a-mot. Fata de toti nu pot decat sa spun sincer ca se putea mai bine din partea mea, dar pe de alta parte ... si din partea lor.

3) In ce priveste nemultumirea lui adrian_r5 sunt cateva aspecte care ar trebui adaugate la postarea repetata a acestui link, astfel incat "publicul" sa nu aiba informatii trunchiate:
- printre utilizatorii cu postari editate se afla si MODERATORUL @adrian_r5. Asta e un bun motiv de reflectie.
- o discutie similara cu aceasta postare a avut loc intre noi - moderatorii - si eu imi aduc aminte ca am fost defensiv si mi-am recunoscut niste limitari si greseli. Era o discutie (la care ai participat) in urma careia am primit credit (dar si palme) de la ceilalti din echipa; totusi tu o aduci intr-un mod lipsit de fair-play in public, chiar in mod repetat ... acum dupa ce nu mai esti moderator. Si mai stii si ca la momentul postarii incriminate nu ai deschis discutia nici catre mine, nici catre ceilalti moderatori, nici catre public. Asta s-a intamplat dupa luni de zile ... si continua acum. Asta e un alt motiv de reflectie.

O ultima problema ar fi ca sunt dator cu un raspuns si in privinta altui aspect care a fost subliniat in cateva randuri; un aspect care, ramas fiind fara replica, probabil a prins radacini in mintea cititorilor ca atare. Raspunsul este: NU!! EU NU CONDUC ACEST FORUM  :) si nu imi impun parerile personale in relatia cu ceilalti moderatori/admini/proprietari ai forumului. Insa imi pasa de forum si PROPUN. Acolo unde actionez public, in calitate de moderator, actiunile sunt supuse analizei celorlalti din echipa. Misiunea mea se va termina in mod firesc atunci cand activitatea nu va mai produce suficienta valoare adaugata pentru comunitate (n.r. - cand adunate ... actiunile vor da un rezultat < 0), asa cum s-a intamplat si in cazul altor moderatori in trecut. Momentul asta va veni fara doar si poate candva in viitor. E un lucru omenesc si firesc, aplicabil moderatorilor, utilizatorilor, forumului in sine ... etc.
Pana atunci insa, ar fi pacat sa nu ne bucuram de ce avem sau ... sa nu pastram.
« Ultima Modificare: 27.Mai.2013, 08:18:17 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019