Autor Subiect: Cauciucuri de iarna? Care sunt cele mai bune?  (Citit de 25648 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
Cauciucuri de iarna? Care sunt cele mai bune?
« : 31.Aug.2011, 12:44:49 p.m. »
Stie cineva care sunt cele mai bune cauciucuri de iarna la un pret rezonabil? De unde pot fi achizitionate in Timisoara, in afara de reprezentanta? Am fost la Suzuki si mi-au facut o oferta foarte scumpa plus 1oo Ron manopera. Pe net am vazut aceleasi cauciucuri cu 50Ron mai ieftine. Ma gandesc sa iau patru cauciucuri de iarna, dar n-am idee care ar fi cea mai buna oferta calitate-pret. Cauciucurile mele sun 185/60/R15, Continental. Ar avea ceva daca as pune mai mari sau mai mici?

Offline miocrl

Re: Cauciucuri de iarna? Care sunt cele mai bune?
« Răspuns #1 : 31.Aug.2011, 02:02:26 p.m. »
oricare va fi mai bun decat cel de vara. eu aleg dupa pret(cat mai ieftin) si dupa modelul/forma zimtilor(sa imi placa cum arata) si sa fie destul de moi. era cineva pe forum care vindea cauciucuri la "cel mai bun pret"

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2 : 31.Aug.2011, 02:21:34 p.m. »
Eu zic ca dupa criteriul pret (sau inaintea acestuia, depinde de fiecare) urmatorul criteriu e nota obtinuta de acel cauciuc in review-urile utilizatorilor sau a institutelor ce se ocupa cu testarea cauciucurilor. :)

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #3 : 31.Aug.2011, 09:42:46 p.m. »
Eu am pentru iarna good year ultragrip 7+ si isi fac treaba onorabil, acum nu stiu daca 300 de ron/buc e un pret onorabil pt tine. La mine primeaza siguranta

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #4 : 01.Sep.2011, 07:22:01 a.m. »
Si eu recomand Goodyear ultragrip 7+. Eu am ales pentru Splash unele mai inguste (165). Ca dovada ca isi fac treaba, isi pot da cu parerea colegii care au participat la intalnirea de iarna din acest an si care au observat ca Splash-ul a urcat fara probleme pe unde alte masini nu au reusit cu lanturi  B-)

Pe mine m-au costat anul trecut undeva la 235 ron bucata, cu transportul inclus.
« Ultima Modificare: 01.Sep.2011, 07:23:35 a.m. de SGD »

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #5 : 01.Sep.2011, 07:54:34 a.m. »
Am avut mai multe tipuri de anvelope,dar dupa parerea mea cele mai eficiente sunt:vredenstein sau nokian.
http://www.anvelopevredestein.ro/anvelope-vredestein

Offline roberto

« Răspuns #6 : 01.Sep.2011, 08:58:28 a.m. »
Pe Skoda folosesc GoodYear UG7, iar pe Swift Dunlop Winter Response, multumit de ambele.

SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 01.Sep.2011, 09:37:54 a.m. »
Ca dovada ca isi fac treaba, isi pot da cu parerea colegii care au participat la intalnirea de iarna din acest an si care au observat ca Splash-ul a urcat fara probleme pe unde alte masini nu au reusit cu lanturi  B-)

Asa e, dar eu zic ca conteaza si soferul.   :inteligent:

V-as recomanda si eu ce am pe masina, dar nu cred ca se mai fabrica. E vorba de Dunlop SP Winter Sport M3.  Iarna ce urmeaza va fi a patra cu ele si inca sunt ok. Dupa cum am spus si aici, am rulat pana acum cu ele 31.170 km in toate conditiile ce pot aparea iarna si sunt foarte multumit de achizitie.

Offline miocrl

« Răspuns #8 : 01.Sep.2011, 10:26:22 a.m. »
eu am unele dintre cele mai ieftine  Debica Frigo si dupa capul meu sunt la fel de bune ca si oricare altele.. in ca au multa carne, sunt destul de moi si la fel urmeaza a 4-a iarna

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 01.Sep.2011, 10:48:34 a.m. »
Iar eu am Pirelli Snow Control de la dealer si intru intr-a treia iarna. Multumit de ele.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice