Autor Subiect: Amortizoare spate cu urme de ulei  (Citit de 28903 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Amortizoare spate cu urme de ulei
« Răspuns #40 : 23.Mai.2012, 09:39:33 p.m. »
deci suzuky faci piese de criza ? ....... ce fac suzuky

Zici ca e clona.  :-?  Ai cumparat cumva un Fyat Sedycy?   :-j

Offline adrian_r5

« Răspuns #41 : 23.Mai.2012, 09:46:46 p.m. »
Ai cumparat cumva un Fyat Sedycy?   :-j
E clona de Suzuki SX4  >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline laur

« Răspuns #42 : 24.Mai.2012, 01:43:53 p.m. »
Sant doua masini identice pana la ultima saiba. problemele sant si la suzuky si la fiat. clona am zis din viteza. sant facute amandoua in fabrica suzuki si la fel de proaste. inainte de a schimba amortizoarele am fost la radacini sa vad daca sant altfel ca model. identice si la fel.
« Ultima Modificare: 24.Mai.2012, 01:45:46 p.m. de laur »
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #43 : 27.Iul.2012, 10:22:04 a.m. »
La aproape un an de la initierea topicului, am schimbat pe garantie ambele amortizoare cu problema. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #44 : 27.Iul.2012, 10:30:08 a.m. »
La aproape un an de la initierea topicului, am schimbat pe garantie ambele amortizoare cu problema.  

Bine că nu s-a isprăvit garanţia între timp, bine că nu ai renunţat, păcat de modul în care sunt trataţi clienţii Suzuki ... :-?
« Ultima Modificare: 27.Iul.2012, 10:32:23 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline laur

« Răspuns #45 : 27.Iul.2012, 10:37:57 a.m. »
Faptul ca sunt piesele proaste, singura vina o poarta SUZUKY JAPONIA. Decat sa proiecteze alte amortizoare, asteapta sa se termine garantia, daca clientul se prinde si face scandal , le schimbam, daca nu contracost dupa.Situatia asta se intampla la multe marci.
« Ultima Modificare: 27.Iul.2012, 10:40:47 a.m. de laur »
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #46 : 28.Iul.2012, 12:49:03 a.m. »
E un lucru normal pana la urma si e bine sa vedem partea pozitiva a lucrurilor, adica Suzuki admite ca e o problema de garantie si schimba piesele in discutie pe propria cheltuiala. Sunt convins ca tergiversarea remedierii tine de dealerii locali si de politica proprie. Eu de exemplu nu am avut nici o problema sa schimb pe gatantie telescoapele de pe spate la dealerul din Oradea si unul de pe fata la Autonet.

Offline SuzukiCRC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #47 : 25.Mar.2013, 09:54:16 a.m. »
Aceeasi problema am avut-o si eu. La schimbarea rotilor iarna-vara, mecanicul a observat urme de ulei pe amortizoarele spate. A facut poze, le-a curatat si m-a trimis la plimbare vreo 2 saptamani. Cand am revenit, adica astazi erau curse iar, asa ca s-a facut comanda si se schimba vineri pe garantie. Problem solved! Mentionez ca e vorba de service-ul Radacini.
Carpe diem!
SX4 1.6 120 cp 4WD NAVI - Black

Offline coby

« Răspuns #48 : 24.Oct.2013, 12:10:34 a.m. »
Eu am schimbat amortizoarele spate pe garantie pt ca troncaneau de numa la numai 20 000 km , in prima faza cei de la service cluj ( niste rapandule ) au incercat sa ma abureasca dar le am zis pe fata ca de nu le schimba ii dau in presa de nu se regasesc ... vad ca numa asa merge in tara asta daca ameninti cu presa / opc etc
auto si moto

Offline shogunu65

« Răspuns #49 : 11.Nov.2013, 10:46:16 a.m. »
Va salut!

am schimbat ieri cauciucurile si am vazut urme de ulei pe amortizoare, o sa merg la un service sa se constate problema. Am urmatoarea intrebare pentru cei care deja au schimbat amortizoarele pe garantie: Amortizoarele noi sunt la fel de proaste?

SX ul meu are 23,000 km si e cumparat in septembrie anul trecut .... sincer pe la alte marci n am mai auzit de amortizoare care sa se duca atat de rapid  :inteligent: