Autor Subiect: Amortizoare spate cu urme de ulei  (Citit de 28892 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Amortizoare spate cu urme de ulei
« Răspuns #70 : 15.Nov.2013, 07:23:34 p.m. »
Inteleg unde bati. Si, cum spuneam, nu se numeste offroad. Se numesc drumuri de legatura intre sate/catune, drumuri circulate, cum spuneam mai devreme, de alte masini.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline coby

« Răspuns #71 : 15.Nov.2013, 07:25:15 p.m. »
Atata timp cat NU mergi pe drumuri forestiere ci 80-100/h SX4 e destul de bun - sa ajungi cu el la o destinatie unde cu 4x2 ( orice marca auto ) n are nici o sansa si aici ma refer mai ales iarna . Binenteles ca nu este un off roader si nici nu va fi vreodata dar nici pretul de achizitie nu este ca la un off roader ...
auto si moto

Offline NicNic

« Răspuns #72 : 16.Nov.2013, 01:30:22 p.m. »
  :)  Oare de ce pt Romania se recomanda ca masinile fabricate pe oriunde in lume sa fie echipate cu setul "drumuri grele" ?

Pentru ca setul de drumuri grele te ajuta sa mergi pe soselele din Romania.
Chiar am un Megane cu pachet drumuri grele (garda la sol este 17 cm si are scut metalic). Am mers pe exact aceleasi drumuri ca si SUVI, chiar mai lejer. Pana acum, limitarea de tractiune simpla la Megane nu m-a oprit (si pentru ca am varianta diesel...).
Cat despre SX4, este clar ca nu e pregatit de drmuri grele, daramite de off-road! Nici macar optional nu are scut metalic la motor si transmisie! Trebuie sa pui after-market!
Pe deasupra, diverse probleme sau limitari tehnice ale lui SX4, te intampina la aproape orice drum mai "greu".
Imi place SUVI si il voi folosi in continuare. Dar nu ma voi ascunde dupa el, ci ii voi arata calitatile si defectele. Nu cred ca al meu e cel mai breaz SX4. Sunt convins ca se inscrie in linia tuturor SX4 fabricate cu caracteristici similare. Totusi, diferenta intre SUVI si celelate SX4 o face  "tacanitul" de la volan .... :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline shogunu65

« Răspuns #73 : 19.Nov.2013, 12:29:47 p.m. »
asta cu 4x4 si cat e de capabil tine si de sofer. Clar ca un samurai / jimny / vitara (daca ne limitam la suzuki) vor fi mult mai capabile off road daca sunt folosite de acelasi sofer.

Mai sunt unii care au hilux (papuc 4x4) si il iubesc atat de mult incat l au lasat cam la 1 km de locul unde pescuiau. Au preferat sa care toate cele in carca, dar masina statea curata pe dig. Suzi intrase pe acolo pe unde ei nu au mers decat pe jos. Intrase cu cauciucuri de asfalt, doar cu subsemnatul in masina, prin ceva drum de pamant, dar care nu avea foarte multe sleauri.

Cand am plecat si am vazut toyota parcata frumos m am simtit exact ca iarna trecuta  >:)

Offline mivec

« Răspuns #74 : 16.Dec.2013, 04:36:37 p.m. »
Scriam mai demult ca am gasit si eu amortizor curs. Fost la service, sters amortizoarele, mers 2 zile, intors la service, nu curs nimic. In concluzie cica astea pe gaz au un surplus de ulei care ajuta la lubrifiere. Datorita drumurior noastre, acel surplus a curs, in cazul meu dupa 5600 de km.
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline LTD

« Răspuns #75 : 16.Dec.2013, 04:42:09 p.m. »
Fost la service, sters amortizoarele, mers 2 zile, intors la service, nu curs nimic.

cam putin 2 zile... incearca 2-3 saptamini...  ;)
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline cristidav

« Răspuns #76 : 16.Dec.2013, 05:23:13 p.m. »
cam putin 2 zile... incearca 2-3 saptamini...  ;)

Şi, de preferat, pe drumuri câş, nu pe asfaltul din oras. Adica acolo unde se contorsoneaya nitel masina si amortiyoare sunt supuse unei curse lungi. Bafta ! Desi ma tem ca e acelasi reyultat ca in cazul meu :D

Offline mivec

« Răspuns #77 : 16.Dec.2013, 06:10:10 p.m. »
am mers 2 zile dar nu am zis pe unde. nu am menajat masina si amortizoarele au facut toata cursa de multe ori. daca era sa curga curgeau zic eu. oricum nu conteaza ca mai am multi ani de garantie. toate bune!
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline cristidav

« Răspuns #78 : 16.Dec.2013, 07:08:29 p.m. »
Si eu, la fel. Motiv pentru care mai merg cativa ani cu astea, apoi le schimb :)

Offline migabi

« Răspuns #79 : 28.Feb.2014, 06:25:41 p.m. »
Si la mine a inceput sa oscileze masina plus ca nu o mai simt stabila in curbe. O sa fac o programare la service sa verific toate cele necesare si sa ma pregatesc pt un kit nou de amortizoare.
SX4 SE m16a awd 2011