Am fost aseara la concert Manowar
Ce sa spun... reusit concertul mai putin doua incidente pe la inceput cand au ramas fara curent
Erau la a doua piesa cand deodata zbuff... "niema power" fanii au fost ok au continuat versurile o perioada ( lucru care l-a incantat pe nenea Eric Adams),
nu am cronometrat dar cred ca a tinut vreo 15 minute. Au rezolvat cu un al 2-lea generator, au mai cantat parca 2 piese si iar zbuff... curentul, de data
aceasta Eric Adams si restul trupei au parasit cam brusc scena vadit iritati... am zis gata... cam asta a fost concertul probabil il vor reprograma.
Dar surpriza dupa inca vreo 15 minute s-a rezolvat si au reluat de unde erau (parca fusese in pauza)
Sonorizarea mi s-a parut super ok tare si clar. A mai fost un moment penibil pe la jumatate cand au invitat pe scena un tip chitarist (nu am retinut de pe unde era el de fel), dar i-au dat o chitara cadou si l-au lasat sa cante cu ei pana la finalul piesei, iar pe tipa invitata si ea pe scena a sarutat-o nenea Eric Adams cu foc
dupa care i-a facut ceva propuneri rusinoase
Depasind aceste momente concertul a fost pe sufletul meu. M-a amuzat teribil la un moment dat cand Eric s-a apucat sa vorbeasca fanilor in Romana... si a vorbit...
si a vorbit de nu se mai oprea. Si zic mai sa fie da' a memorat ceva, dupa care am observat o "duduie" blonda in dreapta scenei care cred ca-i soptea in casca
ce sa spuna, oricum gestul conteaza... caci cred eu ca nimeni nu ar fi reusit sa retina atatea fraze fara sa stie limba si repet a vorbit mult. Ehh cam asta a fost
ii mai asteptam... au promis ca vor venii si la anul