Va aduc la cunostinta un festival de muzica stradala ce se desfasoara zilele astea in Berna. Stiu, e cam departe de casa, dar nu se stie niciodata ...
Festivalul se intituleaza
Buskers Bern, a ajuns la cea de a saptea editie si se desfasoara intre 12 si 14 august pe strazile din orasul vechi. Am fost aseara si pot sa spun ca atmosfera este super, sunt foarte multe scene improvizate in diverse locuri unde artistii se schimba dupa un anumit program. Lumea e relaxata, se danseaza, se rade, se manaca cate ceva de la diferitele standuri cu bunatati, se bea bere sau vin pe la terase. Exista si un sistem foarte bine pus la punct de garantie la orice cumperi, astfel incat nu exista pe jos resturi de pahare sau farfurii de plastic. De exemplu daca cumperi o bere la pahar platesti 7 chf iar cand duci paharul inapoi primesti garantia de 2 chf.
Din pacate nu am avut aparatul foto cu mine, l-au cam lasat incheiturile si trebuie sa-mi iau altul, dar va pun cateva poze de pe site-ul festivalului. Si ca bonus o piesa a unei trupe irlandeze ce participa si ea.