Autor Subiect: Montaj carlig remorcare  (Citit de 8315 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LeonardSZK

Re: Montaj carlig remorcare
« Răspuns #10 : 02.Sep.2011, 10:07:49 p.m. »
ceea ce inseamna ca are mufa mama si tata care se interpune la o conexiune mufata existenta in masina. sti care?
Se scot mufele de la lampi (stanga si dreapta) si se insereaza mufele de la kitul electric.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline adrian_r5

« Răspuns #11 : 25.Apr.2012, 10:15:26 p.m. »
Cârlig de remorcare pentru SX 4 - sistem semidemontabil - cu şuruburi - la prima vedere pare destul de ieftin comparat cu preturile vehiculate pe la inceputu' topicului.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 25.Apr.2012, 10:21:49 p.m. »
te bate gandul?

Offline adrian_r5

« Răspuns #13 : 25.Apr.2012, 10:41:16 p.m. »
Nu ... doar am ajuns intimplator pe site-ul respectiv ... si am zis sa nu fiu egoist  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 25.Apr.2012, 11:13:06 p.m. »
Indeferent de unde l-ai lua, indiferent de cine ti l-ar monta, retine urmatoarele 3 aspecte:
1. Cand iti da gaura pentru scos firele de priza afara din portbagaj, sa aibe diametrul aproape egal cu al garniturii (pt etansare) de cauciuc ce vine in kitul carligului, si sa dea cu zinc pe gaura inainte de montare (la mine, fraierii de la Redtor au facut o gaura din 3 mai mici si garnitura e si ea pe undeva dar numai unde trebuie, nu).
2. Monteaza priza cat mai sus posibil, sub bara, si cu capacul inclinat putin in jos; altfel risti s-o spargi si ulterior poate intra apa.
3. Baga vaselina sau orice previne rugina in locasurile suruburilor ce prind carligul de restul kitului, precum si intre fetele carligului si cele 2 piese ce strang carligul. Eu nu am facut asta de la inceput, iar cand am vrut odata sa dau bara jos si a trebuit sa sucesc carligul, am dat ciocane ca Dorel de mi s-a acrit, incercand sa scot un surub; a ruginit, si-a marit diametrul si nu a vrut sa iasa nici cu slujbe.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline LeonardSZK

« Răspuns #15 : 26.Apr.2012, 09:40:26 a.m. »
Pentru trecerea firelor de la priza in portbagaj se poate folosi gaura prin care trece firul de la antena spate a sistemului keyless.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline Mak110

« Răspuns #16 : 16.Dec.2023, 02:59:46 p.m. »
Am montat și eu azi cârligul de remorcare în particular.Instalatia o voi monta după ce mașina(Scross 2021) iese din garantie.A costat puțin peste 1000 de lei cu tot cu transport.Ca firma, este AutoHak.Nu a decupat nimic din fusta de jos.Bara este aliniata..Cu toate asta am o mica problema cred cu camera..Voi pune o poza..Nu.mi dau seama ce este acea zona gri din coltul de jos a pozei..ca un triunghi La camera nu am umblat niciodată.Nu se vedea nici numărul asa de evident.Am o problema sau am eu stoluri?
  • Suzuki Scross 2021

Offline bisti

« Răspuns #17 : 16.Dec.2023, 03:22:26 p.m. »
E bara spate ... Vezi daca poti modifica unghiul camerei.

Offline Mak110

« Răspuns #18 : 16.Dec.2023, 05:24:30 p.m. »
Vad bara..Dar în acel unghi din stânga,tot bara este? Legat de camera,eu nu am reușit sa o mut.Poate o fi fixa.
  • Suzuki Scross 2021

Offline bisti

« Răspuns #19 : 16.Dec.2023, 06:37:57 p.m. »
E tot bara, lentila camerei rotunjește colturile apropiate obiectivului din cauza unghiului larg.