Autor Subiect: Control - telefon\internet\pasaport  (Citit de 5234 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Control - telefon\internet\pasaport
« : 22.Ian.2009, 02:10:27 p.m. »

Oare unde vor sa ajunga cu detaliile astea toate stocate pe ici pe colo cand noi vorbim la tel samd?
pasaport electronic? la ce bun? granitele sunt deschise... :((

Offline bogdanb

Re: Control - telefon\internet\pasaport
« Răspuns #1 : 28.Ian.2009, 12:40:46 a.m. »

Oare unde vor sa ajunga cu detaliile astea toate stocate pe ici pe colo cand noi vorbim la tel samd?
pasaport electronic? la ce bun? granitele sunt deschise... :((
societatea "total recall". Tu nu iti apartii, ci esti al societatii. Gandurile tale nu sunt rodul mintii ci rezultatul unui implant.
Sau, daca vrei, combinat cu societatea "1984"
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 28.Ian.2009, 09:46:27 a.m. »
auzi Bogdane.... da .. tu cu cine tzii?  :P
"1984" nush ce e.

http://verichip.xhost.ro/
« Ultima Modificare: 28.Ian.2009, 01:27:41 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline bogdanb

« Răspuns #3 : 28.Ian.2009, 11:17:44 p.m. »
auzi Bogdane.... da .. tu cu cine tzii?  :P
"1984" nush ce e.

http://verichip.xhost.ro/

Nu am tinut niciodata cu ursul; de fapt, am spus-o cu parere de rau ca e asa.
Ca sa intelegi la ce ma refer, uite aici ( http://www.online-literature.com/orwell/1984/ ) o descriere excelenta conceptului din "1984".. care, cu scuze ca ma repet, descrie din pacate si societatea catre care ne indreptam, indiferent ca se va numi democratie, comunism, sau mai stiu eu cum..

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • Gen: Bărbat
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #4 : 03.Feb.2009, 09:28:06 a.m. »
...si n-avem ce face... nepasatorii si "drogatzii cu telenovele" stiu de ce.
(ca sa nu mai povestest de aia care se imbata cu apaa rece).

Sa fim noi sanatosi, natura isi autoregleaza sistemele, de obicei foarte lent... dar au existat si exceptii  :notlst:

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 23.Feb.2009, 09:40:35 a.m. »

Offline miocrl

« Răspuns #6 : 23.Apr.2009, 05:49:38 p.m. »
doua strofe din Decebal c?tre popor

Viata asta-i bun pierdut
Cand n-o tr?iesti cum ai fi vrut!
Si-acum ar vrea un neam calau
S-arunce jug in gatul tau:
E rau destul ca ne-am nascut,
Mai vrem si-al doilea rau?

Din zei de-am fi scoboratori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flacau ori mos îngarbovit;
Dar nu-i totuna leu s? mori
Ori caine-nlantuit

Offline ELNICO

• Full Member
  • Mesaje postate: 138
« Răspuns #7 : 07.Mai.2009, 08:35:16 p.m. »
Frumos spus, mai ales partea aia in care spune ca suntem zei :angel:. Dar, sa vedem pe cineva de-aici daca a fost deranjat in activitatile sale cotidiene de acest "control". Eu spun un lucru: daca n-ai nimic de ascuns atunci n-ai de ce sa te temi!
NU mai sunt la fel de incantat ca la inceput!

Offline bogdanb

« Răspuns #8 : 07.Mai.2009, 09:25:10 p.m. »
Elnico, ai dreptate: teoretic asa e, nu ai de ce sa te temi: dar, metaforic vorbind, pe tine chiar nu te deranjeaza ca cineva urmareste de cate ori mergi la WC si noteaza cat timp stai acolo de fiecare data?
Aici nu e vorba de urmarirea in sine ci de faptul ca ar fi mai util ca resursele alea sa le canalizeze spre scopuri mai nobile...combaterea foametei din Africa, gasirea unui vaccin anti-SIDA, descoperirea unui combustibil regenerabil pentru masini ... habar n-am, chestii d-astea...:D

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #9 : 08.Mai.2009, 08:37:59 a.m. »
Legea nr. 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice

Art. 1
(1) Prezenta lege stabileste obligatia furnizorilor de servicii si retele publice de comunicatii electronice de a retine anumite date generate sau prelucrate in cadrul activitatii lor de furnizare a serviciilor de comunicatii electronice, pentru punerea acestora la dispozitia autoritatilor competente in scopul utilizarii in cadrul activitatilor de cercetare, de descoperire si de urmarire a infractiunilor grave.
(2) Prezenta lege se aplica datelor de trafic si de localizare a persoanelor fizice si juridice, precum si datelor conexe necesare pentru identificarea abonatului sau a utilizatorului inregistrat.
(3) Prezenta lege nu se aplica in ceea ce priveste continutul comunicarii sau informatiile consultate in timpul utilizarii unei retele de comunicatii electronice.

Deci operatorii trebuie sa tina loguri cu numerele pe care le-ai apelat, ora la care ai sunat si cat ai vorbit timp de 6 luni. Nu se inregistreaza convorbirile. Ce-i nou aici?
Daca esti cercetat penal pentru o infractiune grava (talharie, furt calificat, omor etc.), politia poate sa vada pe cine si cand ai sunat (si eventual cui ai trimis mailuri). Nu pot sa afle ce ai vorbit la telefon sau ce ai scris in mailuri.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/