Autor Subiect: SCR la 3 ani! Sa ne racorim la petrecerea de gradi a Suzuki Club ROMANIA!  (Citit de 39588 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline xim

Da, din pacate Prislopul este un dezastru..mare pacat, drumul din Baia Mare este mai scurt cu vreo 50 km, iar zona este superba. Exista un proiect de cateva sute de milioane de euro pentru un drum Baia Mare-Carlibaba...astept sa o vad si pe asta.
Glumeam cu ciorba, oricum nu sunt un mare gurmand...intilnirile sunt importante, restul nu fac decat sa le mai condimenteze.
Sper, sa reusim sa ne tinem de plan si sa ne vedem sanatosi, cat mai multi.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline rexkrokiDAU

Exista un proiect de cateva sute de milioane de euro pentru un drum Baia Mare-Carlibaba...astept sa o vad si pe asta.

Exista un program de reabiliare a DN 18 intre Baia Mare si Iacobeni ce face parte din Programul de Reabilitare Drumuri Etapa a VI-a. Proiectul este finantat de către Banca Europeană de Investitii si de către Guvernul României. Reabilitarea e impartita pe trei sectoare si au fost deja atribuite contractele. Mai multe informatii poti gasi pe siteul CNADNR:)

Offline Laurentiu

...o ciorba radauteana la restaurantul Bucovina din Campulung Moldovenesc?
... ne-am putea intilni si la o ciorba..daca zici ca ie asa grozava.
In loc de burta de vacuta, ciorba se face cu piept de pui. Cu smintina, otet si mujdei de usturoi este un deliciu ............ pt cei care stau bine cu colesterolul. :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

In loc de burta de vacuta, ciorba se face cu piept de pui. Cu smintina, otet si mujdei de usturoi este un deliciu ............ pt cei care stau bine cu colesterolul. :)

Daaaaaa.  Si langa iti aduc un fel de lipie cu verdeturi coapta acolo pe vatra.  O minune.   :dream:

Offline tase33a

buna idee rexkrokiDAU , dar mie imi pare rau ca nu pot sa platesc inca caci din 1-12 sunt plecat din tara , iar dupa acee imi schimb acoperisul la casa si nu stiu daca termina treaba meseriasii in 5 zile cum au promis . dar daca totul merge ok si mai sunt locuri pe ultima 100 m venim si noi . atunci ne putem infrupta din aceaa ciorba radauteana in drum spre gura humorului.

Offline tase33a

imi pare rau de formatul textului, sunt sigur ca am apasat o tasta aiurea . scuze

Offline rexkrokiDAU

Eu cred ca vor fi locuri. Pana atunci iti tin pumnii sa iasa bine treaba cu meseriasii. :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Tu nu te treci in lista? :)
Din pacate, dupa cum povesteam si aici, anul asta nu vom putea participa.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline SuzukiClub

B-)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Bravo!Imi place! :clap: :clap: :clap:
Go Terios!!!:)