Autor Subiect: SCR la 3 ani! Sa ne racorim la petrecerea de gradi a Suzuki Club ROMANIA!  (Citit de 39576 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ioanna

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Gen: Femeie
revenim cu poze....dar mai incolo....

multumim celor ce s-au ocupat de organizare :)

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
 :cof: Mulţumim organizatorilor pentru că şi-au dat toată silinţa pentru a ne simţi bine la întîlnirea de trei ani şi sponsorilor ( cred că eu sunt cel mai îndreptăţit de a mulţumi pentru sponsorizări ) şi mai ales băieţilor care m-au votat şi în special mulţumesc lui Andrei :pardon: :clap:. Mulţumim Cristi şi de abia aşteptăm următoarea întilnire. Cîteva poze făcute cu telefonul mobil: ,, GPS- urile'' noastre în poză la Mănăstirea SuceviţaCăutînd pentru concursul pe echipe un os şi personajul care nu a fost de acord să ne împrumute un os
Mulţumim şi aşteptăm fotografiile făcute de profesionişti.  :clap: :clap: :clap: :prty: :prty: :prty: :prty: :prty: :good: :good: :good: :good: :good:
« Ultima Modificare: 26.Sep.2011, 05:30:12 p.m. de sx4 sedan 2009 »

Offline ASZ

Eu am ajuns acasa la Cluj, ieri pe la ora 16:20, insa abia acum am reusit sa descarc pozele.
In primul rand doresc sa le multumesc tuturor celora care au facut posibila aceasta reusita intalnire. A fost o "ieseala" la care ne-am simtit foarte bine, iar conditiile de cazare si masa au fost excelente. Juniorul nu mai vroia sa plecam  .. ceea ce inseamna ca avem asigurat si viitorul clubului  :)
Postez si eu cateva poze, cu mentiunea ca "scula mea" s-a rusinat in compania celora din categoria MESERIASLOR  :)

Cu siguranta vom veni si la urmatoarea si daca e nevoie vom ajuta si la organizare (ca este usor sa iti dai cu parerea,  atunci cand altii au pregatit totul  :) )

Offline Anna

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
  • Gen: Femeie
Postez si eu cateva poze facute cu aparatul meu...

Offline xim

a fost super OK, ne-am distrat pe cinste, a fost si de ce si cu cine si cu ce,   cei care au organizat merita multumirile noastre  >:D<
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
Adica cel care a organizat. :D
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline hubbabubba

Banii i-a strans nevasta, deci cei  ;-)
What goes around comes around ...

Offline xim

Adica cel care a organizat. :D

mi s-a parut ca si tu faceai parte din echipa  ;)
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
mi s-a parut ca si tu faceai parte din echipa  ;)
Da, era fotografu' sef   :P

Transmit si eu felicitari tuturor colegilor, atat celor care au participat, cat si celor care au fost cu gandul la noi, pentru o alta intalnire reusita marca "Suzuki Club"!

De asemenea, doresc sa transmit multumiri celor care s-au implicat in mod direct in organizarea evenimentului, care, ca de obicei, au reusit mentina distractia cu care ne-am obisnuit la astfel de intalniri.

Asteptam intalnirea de iarna, daca nu cumva apar alte evenimente intre timp ;)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Buna dimineata  >:)
Pe mine m-o invatat odata un sef de-al meu ca succesul unui eveniment nu sta doar in organizare...ci si in cei care participa la acel eveniment. Eu zic ca a avut dreptate  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!