Autor Subiect: Detectare fete in multime  (Citit de 2773 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragon

Detectare fete in multime
« : 04.Aug.2011, 10:15:53 a.m. »
SA MAI SPUI CA TE ASCUNZI SAU TE PIERZI IN MULTIME .... SA LUATI AMINTE!!!!!!! CUM SI CE FAC SERVICIILE DE INFORMATII CU APARATE DE FILMAT DIN SATELIT
Aceasta este mulţimea înainte de revolta de la Vancouver. Pune cursorul oriunde în mulţime şi da dublu-clic pe poza de câteva ori ca sa apropii pina distingi fetele oamenilor. Claritatea este de necrezut. . Puteţi vedea perfect fiecare individ - şi sunt mii!
http://www.gigapixel.com/image/gigatag-canucks-g7.html
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline rexkrokiDAU

Re: Detectare fete in multime
« Răspuns #1 : 04.Aug.2011, 10:39:49 a.m. »
SA MAI SPUI CA TE ASCUNZI SAU TE PIERZI IN MULTIME .... SA LUATI AMINTE!!!!!!! CUM SI CE FAC SERVICIILE DE INFORMATII CU APARATE DE FILMAT DIN SATELIT

Pozele de acest tip nu sunt facute din satelit si nu au legatura directa cu serviciile de informati. Uite aici.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 04.Aug.2011, 11:05:37 a.m. »
Si la noi e la fel  :popa:
 in speta fiul primarului din Deta care fiind dat in consemn national autoritatile nu l-au gasit, fiind microscopic probabil, dar el ca un bun crestin s-a predat dupa 6 zile

Offline bogogica

« Răspuns #3 : 07.Aug.2011, 07:06:23 p.m. »
O panorama mai mica facuta de mine in Photoshop in mai putin de 1 minut prin combinarea a 5 poze consecutive facute cu un aparat de doar 5 Mpixeli

Cu putina rabdare pentru a face pozele (infinit de multe) se pot combina automat cu ajutorul programelor specializate cu doar cateva clicuri de maus.

PS In preview observ ca nu este afisata poza intreaga, ci doar o portiune din centrul acesteia.

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 07.Aug.2011, 11:14:34 p.m. »
Nice! De la aerul tare ti s-a imbatat trepiedul :D.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogogica

« Răspuns #5 : 11.Aug.2011, 02:19:26 p.m. »
nu ca s-a imbatat...dar a disparut definitiv.

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 12.Aug.2011, 09:46:39 p.m. »
Si inca ceva: cand am citit prima data titlul topicului m-am bucurat nespus! Mi-am zis: uite, dom'le o chestie utila si pentru noi, sa putem sa dam de fete in multime! Pe urma mi-am dat seama ca era vorba de feţe... :(

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 29.Sep.2016, 03:57:54 p.m. »
Topicul se actualizeaza: Politia are nevoie de un software de detectare a caracteristicilor biometrice ale persoanelor surprinse in imagini.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #8 : 29.Sep.2016, 09:47:00 p.m. »
Well, then better start coding!!  :D

Offline rdc

« Răspuns #9 : 29.Sep.2016, 10:22:38 p.m. »
"Perioada de implementare/de executie a contractului va fi de maxim 45 de zile calendaristice din momentul semnarii acestuia, dar nu mai tarziu de 20.12.2016."
cred ca e o gluma