Din pacate desi am tot evitat soferii grabiti si neatenti, in seara de 15.01.2009 am avut ghinionul sa nimeresc in fata unuia cu Loganul lui nou-nout, eu fiind oprit la stop, el a oprit in ... a mea masina ... iar eu in Hyunday-ul aflat in fata mea. Rezultate: partea fata si partea spate avariata la a mea (restul nu ma interesa ...). Nu a patit nici o persoana nimica, iar pentru mine mpartea buna este ca doar plasticurile au cedat si nu este nevoie de interventie de tinichigerie la tabla.
Vineri dimineata am fost la Ardaf (acolo are RCA cel cu Loganul), mi-au facut constatarea (cu schimbare de bara fata, spate, cu grile+ornament si lampa fata dreapta - avea o urechiusa rupta, numar si suport numar), am fost la reprezentanta locala Suzuki = GC Motors) de unde operatv am fost trimis la service-ul cu care colboreaza si datorita profesionalismului si operativitatii lor, am completat rapid neceasrul intreg (au demontat barile, au facut poze, au luat lEI egatura cu Ardaf+GC motorsastfel incat vibneri s-a facut comanda pentru toate piesele de inlocuit. Se pare ca in max 2 saptamani voi avea masina intacta din nou
Una peste alta, cei de la service mi-au remontat asa de bine piesele .. ca nu se mai vede nimica .. si acuma risc ca cei de la Ardaf sa spuna ca nici nu are nimica masina
... glumesc evident, pentru ca rupturile din plasticurti sunt acolo dar nu sunt vizibile decat de aproape.
Deocamdata acord nota 10 pt. Ardaf + GC Motors + Service si mai ales colaborarii/comunicarii dintre ele.
Astept sa vad cat ma costa distractia (cheltuielile colaterale) pe care sa le recuperez de la ... inculpatul grabit/neatent.
Apropo .. sa va raspud si la intrebarea care se prefigureaza: nu, nu-mi venea sa-l omor, mai ales ca el ma ruga s-o fac ... cand s-a dat jos din masina