0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eu în momentele la care faci referire îmi doresc vaporul, fără frâne și fără claxon...
25% ???? Laser, tata !Cum e drumul ? Ca in poze ?
Nu, pozele sunt modificate în photoshop. În realitate e autostradă. Face Rex pe interesantu'
Citat din: bogdanzarnescu din 28.Aug.2017, 09:29:37 a.m.Nu, pozele sunt modificate în photoshop. În realitate e autostradă. Face Rex pe interesantu'Evident ca faceam referire daca exista portiuni mai rele decat in poze. Dar, de, mai grea logica asta...Cui ii era adresata intrebarea "s-a prins".
Era un apropos să mai scoți capul din aria Ignis-ului și să vezi că există topic dedicat. Topic în care vei găsii detalierea excursiei, a drumului, poze, filmări.Deh, știu, e grea logica și mai ales cititul.Spor!
Bine, lasa tu sfaturile pt. altii, ca nu suntem elevii tai ! Vezi ca topicul cu Strategica s-a "oprit" in 2015. Deh, știu, e grea logica și mai ales cititul.
Prietene, ai o problemă. Gravă.Pe topicul Strategica se postează încă. Știi de unde știu? Că îl citesc. Și că am fost pe Strategica.Hai, nu mai intoxica jurnalul omului și ori citești forumul, ori bombardează în continuare aria Ignis-ului.Rex, fă curat pe aici, pliz.
Imi cer scuze lui rekroki pt. ca am raspuns provocarii si am discutat in contradictoriu cu respectivul pe pagina proprie de jurnal.Topicul despre Strategica la care faceam referire (si deschis de rekroki) este asta: https://forum.softpedia.com/topic/660911-totul-despre-strategica/ , cu ultima activitate in decembrie 2015.