????????
Stai calm, @enicky, nu-i nici o problema...
Am stabilit deja cu ocaziile trecute ca ne raportam la sisteme de valori (mai mult sau mai putin) diferite...
Hai sa politizam si topicul asta. Acum se observa cine incita la discutii incendiare pe forum.
Cam cat de mare sa fie nivelul de ipocrizie sa faci o asemenea remarca, in conditiile in care - prin mentinerea respectivei semnaturi - politizezi cu fiecare postare facuta?!
Asta ca sa nu ma mai uit prin istoricul postarilor si sa vad cate topicuri ai adus in sfera politicului prin diferite remarci...
Acuma - daca ar fi sa recurg la acelasi limbaj/mecanism de comunicare folosit in trecut - v-as pune intrebarea "cine v-a pus sa intrati pe acest topic, sa cititi postarile si sa mai si reactionati?!" Am mai spus si cu alta ocazie - daca si altii ar replica comportamentul promovat de Aneta3 in diverse ocazii, nu ar fi tocmai placut la nivelul relatiilor din societate (ceea ce se vede).
Cat priveste politizarea sesizata in ultimele postari, nu stiu cat tine de politic si cat de realitatea apropiata fiecaruia eventuala legalizare a furtului si/sau eventuala eliberare a unor condamnati penali.
Noi sa fim sanatosi...