Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 319694 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #660 : 08.Iun.2015, 11:29:53 a.m. »
Patru doamne se intilnesc la reuniunea de 30 de ani. Una din ele se duce sa ia mincare in timp ce celelalte trei incep sa vorbeasca de cit de bine situati sint baietii lor.
Prima zice ca baiatul ei are strudii economice si a devenit bancher; este atit de bogat ca i-a dat cadou celui mai bun prieten al lui un Ferrari.
A doua zice ca baiatul ei a devenit pilot si are acum propria lui companie aeriana ; este atit de bogat ca i-a dat  celui mai bun prieten al lui un jet.
A treia zice ca baiatul ei e inginer constructor si are compania lui de constructii; este asa de bogat ca i-a facut celui mai bun prieten al lui cadou.... un castel!
Cea de-a patra lady se intoarce cu farfuria plina si le intreaba despre ce discuta atit de animat.
Ele ii raspund ca discuta despre succesele de viata ale fiilor lor si o intreaba si pe ea de baiatul ei.
Ea le spune ca fiul ei e homosexual si lucreaza intr-un bar al homosexualilor.
Cele trei doamne ii spun ca ea trebuie sa fie tare dezamagita ca baiatul ei n-a avut success in viata.
 "Ah nu, baiatul meu o duce foarte bine".
"De ziua lui a primit cadou un Ferrari, un jet si un castel de la trei prieteni ai lui".
Celelalte trei doamne au lesinat....
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #661 : 22.Iun.2015, 08:19:17 p.m. »
:)

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #662 : 24.Iun.2015, 11:53:26 a.m. »
Vi s-a întâmplat vreodată să  priviţi alte persoane de vârsta voastră și să gândiţi : 
"Eu nu arăt chiar așa bătrân" ?!
Dacă da, atunci o să vă placă poanta următoare :

Stateam in sala de asteptare pentru prima intalnire programata la dentist cand i-am vazut diploma atarnata pe perete. Citind numele, mi-am  amintit deodata un baiat brunet, inalt si frumos cu acelasi nume. Fusesem colegi de liceu cu vreo 40 de ani in urma si ma intrebam  daca putea  sa fie acelasi tip pentru care nutrisem o pasiune secreta.
Cand am intrat in  cabinetul lui, am lepadat pe loc gandul acela.
Cheliosul cu trasaturi brazdate era mult prea batran ca sa fi fost iubirea mea secreta.  Oare?  Dupa ce s-a uitat la dintii mei mi-am facut curaj si l-am intrebat daca a facut liceul la "Sf. Sava".
"Sigur ca da, doamna! Cum ati ghicit?" a raspuns, plin de mandrie.
"Cand ati absolvit?", l-am intrebat.  "In 1959. De ce ma intrebati?"
"Ei bine, ai fost in clasa mea!", am exclamat.  Si atunci, cheliosul zbarcit m-a intrebat: "Ce materie ati predat ?"
« Ultima Modificare: 24.Iun.2015, 12:00:55 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #663 : 25.Iun.2015, 02:47:51 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline vandtie

« Răspuns #664 : 27.Iun.2015, 08:44:55 a.m. »

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #665 : 17.Iul.2015, 03:47:07 p.m. »
Nu pentru a duce pe noi culmi idealurile băsiste ci pentru că i s-a triplat leafa,  soţul primei doamne nu a promulgat noul Cod fiscal.
« Ultima Modificare: 17.Iul.2015, 03:53:21 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

« Răspuns #666 : 25.Iul.2015, 10:23:10 p.m. »
Culeasa de pe FB cu mesajul "Nu ma intereseaza cine a facut canalizarea vreau sa stiu cine a facut gardul  :D ;) :D ;)":
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: BELgoR

Offline LTD

« Răspuns #667 : 01.Aug.2015, 09:43:55 a.m. »

Germania

Furnika este ja, ja, sehr muncitor. Greier eine putoare este. Nu facem serios nimic, cantat tota ziua desi avertizat la el toamna vine deci bani strange. Furnika plan business realizat, exporturi, profit, bani banci.Greier cantec, dansuri sirtaki, radem, tot timp cerem la Furnika bani. Furnika spus nu dam bani Greier. Atunci Greier promis Furnika orice facem dar bani necesari altfel moarte Greier.
Furnika sunat Vulpe la Paris dat bani Greier care folosit bani mancat baut cantat. Furnika foc suparat Greier care promis pus pe treaba. Vulpe putin pasa Greier (doare la kur) intrucat Vulpe probleme familie acasa.
Toamna urmator Greier implorat imprumut Furnika. Refuz, greier amenintat sinucis. Copii greier iesit manifestat contra Furnika. Vulpe spus Furnika pentru imprumutat Greier. Furnika nervi refuz. Greier jurat mama pus serios pe lucru viitor. Furnika dat bani Greier bucurie sirtaki incins. Iarna Greier flamand sunat usa Furnika telefon Vulpe. Furnika scos pistol 6 glontze Greier la cap. Interzis vecie sirtaki.

Franta

Ohlala, Furnique nu mai este une des nos amies. Fournique pas de flexibilite cu noi. Refuz tout a fait eurobonduri pe motif que doar ea munceste. E drept que le Greyer e, merde alors, lenesh, dar on ne peut pas ucide cineva pentru asta singur motif. Toti am fost leneshi candva, non? Furnique nu cunoaste decat travail, travail, travail. Ea nu stie danser, nu cunoaste joie de vivre. Vrut scapat Greyer intervenit difficilement pentru salvarea sa. Il faut vorbim Urs dat afara Furnique din padure. E arogant peste poate, huh...

Grecia

Țe se facem? Am distrat lume intreaga acum lume nu vrem suport financiar acordat Greierakis. Furnikapolos ziţe Greyerakis putoare dar fara noi ţe faceam Furnikapolos? Ține cantat ţi dansat tot timp fara pauza? Si ţine aplaudat Greierakis...nu Furnikopolos? Acum furios nu aveam bani. Cand strangeam bani daca noi cantam? Cata lucruri faţem deodata? Oriţe artist platit este! Noi artist este deci plata meritam! Vulpikis preten dat ascuns bani Greierakis prin banca ţi prin cunoscuţi. Numai nu stim ţe aveam cu noi Furnikopolos prost. Vrem el distracţie fara plata, asta lucru vrem el? Noi numai banii meritat dorim. Noi poate plecam afara zona evro dar intorcem la loc peste doi saptamani. Greierakis liber este nu putem forţa el pentru facem altceva decat vrea el. Iasssuuu!! Sirtakiiiiiiii!!!
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline shpeedy

« Răspuns #668 : 15.Sep.2015, 04:50:04 p.m. »
"Macan" sau "Q3"... grea dilema... :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member