Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 319771 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #420 : 05.Iun.2013, 11:17:03 a.m. »
Cu standul putin inclinat, ai incercat :D?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #421 : 05.Iun.2013, 01:47:31 p.m. »
Eu nu-i am nici in fisa tehnica, dar altii care ii au acolo cred ca nu-i au in realitate. Vezi topicul Consum de combustibil.

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #422 : 08.Iun.2013, 10:53:13 p.m. »

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #423 : 11.Iun.2013, 10:39:14 p.m. »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #424 : 12.Iun.2013, 01:24:32 p.m. »
Asa ceva...  :D

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #425 : 12.Iun.2013, 01:52:43 p.m. »
Angajatul: Scuzati-ma, domnule, pot sa vorbesc cu dumneavoastra?
Seful: Sigur, intra, ce pot sa fac pentru tine?
Angajatul: stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.
Boss: Asa ...
Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite.As vrea o marire de salariu. Sunt mai multe companii care ma cauta dar am zis sa vorbesc cu dumneavoastra prima data.
Seful: O marire? Ti-as da o marire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.
Angajatul: Va inteleg si stiu ca situatia economica curenta are un efect negativ asupra vanzarilor, dar trebuie sa luati in considerare ca muncesc mult si sunt loial acestei companii de peste zece ani.
Seful: Ok, luand in considerare acesti factori si pentru ca nu am chef sa caut pe altcineva in locul tau, iti ofer o marire de 10% si inca 5 zile de concediu pe an. Ce zici?
Angajatul: Excelent. Multumesc, domnule!
Seful: Inainte sa pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te cauta?
Angajatul: O... Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova si cateva banci...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline LTD

« Răspuns #426 : 14.Iun.2013, 10:06:56 a.m. »
Judecătorul către inculpat:
- De ce nu v-aţi luat un avocat?
- Toţi avocaţii au refuzat să mă apere când si-au dat seama că eu într-adevăr nu am furat acele milioane…

- Ce cocktail îmi recomandați?
- Specialitatea casei: cocktail-ul ”Maxim trei”.
- Cum e ăsta?
- Luăm un pahar de vin, două, maxim trei și le punem într-un vas. După asta adăugăm o halbă, două, maxim trei de bere, tot acolo mai punem o votcă, două, maxim trei iar la sfârșit, mai adăugăm un pahar de coniac, două, maxim trei, după care tot conținutul acesta îl punem un pic la foc. După asta se servește un cocktail, două, maxim trei, apoi ne ridicăm și facem un pas, doi,… maxim trei.

- Aveţi bere fără alcool?
- Nu.
- Atunci daţi-mi două sticle de vodcă!

Un om a fost lovit de o mașină, imediat în jurul său s-au adunat o mulțime de oameni. O femeie, se apleacă asupra victimei și încearcă să facă ceva pentru a-l salva, În acest timp, din mulțime iese un tip, de vreo 20 de ani, încrezut în sine, o dă la o parte pe femeie și cu cuvintele: ”Toți la o parte, la cursul de susținere teoretică pentru carnetul auto, noi am învățat cum se acordă primul ajutor”, începe să controleze pulsul, apoi a verificat pupilele, s-a aplecat asupra victimei pentru a vedea dacă respiră…
Doamna de mai devreme:
- Când ai să ajungi la punctul : ”Chemați medicul”, să știi că eu sunt aici.

- Tu alergi dimineața?
- Da, mai ales prin casă strigând, "aoleu iar am dormit prea mult".

"Stiti ce face diferenta intre oamenii de succes si ceilalti? Primii se concentreaza pe aflarea solutiilor. Cei din urma se concentreaza pe
rezolvarea problemelor. La prima vedere pare acelasi lucru. Cu toate astea diferenta e imensa.
Exemple :
1. Cand NASA a inceput sa trimita oameni in spatiu au descoperit ca in spatiu stilourile nu functioneaza la gravitate zero. Din cauza lipsei
gravitatiei, cerneala pur si simplu nu curgea prin penita. Ca sa rezolve problema asta au cheltuit 12 milioane $ in 10 ani de zile. La sfarsit au
reusit sa inventeze un stilou care functiona la gravitate zero, puteai sa scrii pe tavan, in apa, practic, pe orice substanta si in orice mediu,
chiar si la temperaturi sub 300 grade Celsius.
Ce au facut rusii? …Au folosit un creion.

2. Unul din cazurile celebre in Japonia a fost cazul cutiei de sapun goale. Una din marile companii de cosmetice din Japonia a primit o
plangere de la un client ca a cumparat un sapun, dar cutia era goala.
Imediat managementul companiei a izolat problema la nivelul liniei de asamblare care transporta toate sapunurile sa fie impachetate. Problema era ca dintr-un motiv necunoscut una din cutii trecuse de linia de
asamblare goala. Cum sa rezolve aceasta problema?
Managementul a insarcinat o echipa de ingineri cu rezolvarea problemei..
Acestia au inventat o masinarie care scana cu raze X fiecare cutie care trecea prin linia de asamblare. Trebuia sa lucreze doi oameni la aceasta masinarie si ca rezultat se obtineau imagini de inalta calitate a interiorului cutiei. Au cheltuit o multime de bani pe utilajul asta.
In acelasi timp, o companie concurenta, mai mica, s-a confruntat cu aceeasi problema. Un functionar de la registratura a venit rapid cu o idee care a fost si pusa in practica. In loc de a inventa o masinarie complicata care sa scaneze cu raze X, au cumparat un ventilator puternic
si l-au montat paralel cu linia de asamblare. De fiecare data cand o cutie goala trecea prin dreptul lui, curentul de aer o arunca pur si simplu de acolo.

Morala : "Cauta intotdeauna solutiile cele mai simple!"
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline shpeedy

« Răspuns #427 : 10.Iul.2013, 11:24:32 a.m. »
Lasand la o parte prezentarea de tabloid, mi s-a parut amuzant prin prisma exigentei indicatorilor de performanta comparativ cu personajul implicat - ZF propune cel mai generos pachet de beneficii pentru premier: 10.000 de euro pe lună + un bonus anual de 10 mil. euro pentru îndeplinirea a 10 condiţii economice. Dacă realizează mai puţin de 5, pleacă .
« Ultima Modificare: 10.Iul.2013, 11:27:35 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Leutz

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #429 : 20.Iul.2013, 10:45:44 p.m. »
 :)