Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 319779 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #370 : 07.Apr.2013, 02:34:53 p.m. »
...i-au emis chitanta pentru serviciile efectuate?  =))
Chitanta nu cred dar bon de casa sigur.  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #372 : 08.Apr.2013, 09:04:22 p.m. »

Halucinant!
Ceea ce parea in urma cu o luna o noua sansa la viata s-a transfomat intr-un cosmar pentru omul de afaceri britanic John Moore, 57 de ani. Moore efectuase un transplant cardiac la clinica “All Saints” din Londra, inima provenind de la un donator din Romania. Operatia a fost caracterizata de medici ca o reusita iar pacientul si-a revenit spectaculos. Dar odata ajuns acasa, omul a inceput sa se comporte straniu: nu manca decat graunte, dormea in picioare si refuza sa paraseasca grajdul proprietatii. Asa s-a descoperit ca inima nu era de om, ci de cal. Interogati de reporterii nostri, reprezentantii autoritatilor romane implicate au declarat ca organul fusese etichetat corect, doar ca numele MURGU DOREL a fost interpretat gresit: inima nu provenea de la un tinar de treizeci de ani numit Dorel Murgu, ci de la un murg batran si orb, pe nume Dorel, lovit de tren in dreptul unei localitati obscure pe nume Bolintin Valley.
Politiile din cele doua tari au deschis o ancheta. (Daily Mail)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #373 : 12.Apr.2013, 08:31:16 a.m. »

Offline adrian_r5

« Răspuns #374 : 13.Apr.2013, 08:37:34 a.m. »

Offline adrian_r5

Offline adrian_r5

Offline suzukica

« Răspuns #377 : 23.Apr.2013, 08:59:35 a.m. »

super tare!
« Ultima Modificare: 23.Apr.2013, 09:02:20 a.m. de suzukica »

Offline LTD

« Răspuns #378 : 24.Apr.2013, 10:26:06 a.m. »
Cum am invatat sa imi vad de treaba mea?
Mergeam intr-o zi pe langa spitalul de nebuni... toti din curte strigau : 13 , 13 , 13 !!!
Gardul era prea inalt ca sa pot vedea inauntru, dar am vazut o gaura in gard, asa ca m’am apropiat sa trag cu ochiu’..
Un nebun mi’a bagat un deget in ochi si au inceput toti sa strige: 14, 14 , 14 !!!
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #379 : 24.Apr.2013, 10:35:22 a.m. »
O scrisoare de la mama, blonda, pentru fiica, blonda:
Buna ziua draga mea fiica. Daca ai primit aceasta scrisoare, inseamna ca, ea a ajuns la tine, daca nu ai primit-o, da-mi de incet, deoarece stiu ca tu, citesti nu prea repede. Timpul la noi e frumos, saptamana trecuta a plouat doar de doua ori, la inceputul saptamanii 4 zile si la sfarsitul saptamanii înca 3. Apropo, în legatura cu paltonul ce ai zis sa ti-l trimit. Unchiul Vasile a spus ca, deoarece nasturii din metal sunt prea grei, o sa trebuiasca sa platesc mai mult la posta, asa ca, eu am rupt nasturii si i-am pus în buzunarul drept, ai sa-i cosi tu la loc. Tatal tau, a gasit un nou loc de munca, acum sub el se afla 500 de oameni, el e șef cosaș la cimitir. Sora ta s-a maritat si
acum asteapta un copil, dar deoarece nu stim daca va fi fata sau băiat, înca nu stiu daca vei deveni matusa sau unchi. Mi-a spus ca, daca va fi fata o va numi ca pe mine, desi imi pare straniu sa-si numeasca copilul "mamă".
Fratele tau, a avut nu demult o peripetie, a inchis masina si a uitat cheile înauntru. A fost nevoit sa mearga 10 km pana acasa sa ia cheile de rezerva si sa ne elibereze pe toti din masina. Daca ai sa o intalnesti pe verisoara ta Lilia, transmite-i salutari, daca nu ai s-o intalnesti, atunci nu-i spune nimic.

Mama ta.
P.S. Am vrut sa pun si niste bani, dar am incleiat deja plicul.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain