1.
Doctorii nu recomanda ascultarea fanfarei in pozitia culcat si
inconjurat de rude.
Alfred Nobel este considerat inventatorul dinamitei, deoarece ceilalti au fost de nerecunoscut.
A bea un pahar de vin in fiecare zi, se considera a fi un lucru util.
Astazi poţi face multe lucruri utile !
Componentele electronice functioneaza cu fum. Cum a iesit fumul din ele, cum nu mai functioneaza.
Fotografia sotiei din portofel imi aminteste, de fiecare data, ca, in locul ei, ar fi fost o gramada de bani.
Durata unui minut variaza in functie de care parte a usii de la baie te afli
Sunt zile cand tu esti porumbelul si zile cand esti statuia.
Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire.
Pentru realist, nu este important daca paharul este gol sau plin,
important este cat a mai ramas in sticla.
2. Vă trimit chestia asta azi, ptr că în mod clar a functionat la mine si noi toți am putea folosi experienta asta, ptr a avea mai mult calm în viețile noastre.Un doctor la TV , a zis azi dimineață că pacea interioară, se obține, terminînd toate lucrurile pe care le-ai început.Așa ca m-am uitat de jur împrejur prin casa, la toate lucrurile pe care le-am inceput si nu le-am terminat.În felul ăsta am terminat o sticla de Merlot ,o sticlă de Chardonnay si o sticlă de Baileys.Appuoi amm coontiinuuuaat cuu oo stieclăă de ruămm si uăn peachet de Pringlesss , o cuutiiiee de Prozaccc si un a de Valiummm...Amm mîncat o..un cozuounac cu kaka ooo si un ..o..ciocolat .Habr habarrr naveți cît bine hal dreaqu de bine mă simmtt chiaro acuma...Trimite ast astea departe.. mai depart ..ca sa stie lume,, lume ce binn e sa termin lucru ri neterminatt..